Зазнав змін автобусний маршрут між Кременчуком і Новою Знам’янкою

ПОЛТАВА
16.08.2019, 11:28
Зазнав змін автобусний маршрут між Кременчуком і Новою Знам’янкою

Від сьогодні, з 16 серпня, курсування громадського транспорту за маршрутом №213 "Кременчук – Вільна Терешківка – Нова Знам’янка" буде змінено. Таку інформацію розповсюдили чиновники Новознам'янської об'єднаної територіальної громади.

Зазначається, що це пов'язано з наданням послуги перевезення пасажирів приватному підприємству "КРЕМІНЬЗОВНІШТРАНССЕРВІС". Перевізник нещодавно заступив на маршрут.

На сайті Новознам'янської ОТГ також оприлюднено детальний напрямок автобусу під №213. Подаємо його змінений маршрут від Кременчука до Нової Знам’янки: зупинка "Молодіжний" — зупинка "Поворот" (ріг вулиць О. Вовка і Великий Шлях) — зупинка "Вільнотерешківська школа" — зупинка "Клуб", зупинка "Магазин-Данилейки" — кінцева зупинка "Магазин" (у центрі села Нова Знам’янка).

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18