ЗЕ-плутались: полтавські мажоритарники йдуть на вибори самовисуванцями, але представляються «слугами народу»

ПОЛТАВА
09.07.2019, 08:36
ЗЕ-плутались: полтавські мажоритарники йдуть на вибори самовисуванцями, але представляються «слугами народу»

Запроваджений Володимиром Зеленським карнавальний стиль політики дає про себе знати і на місцевому рівні, внаслідок чого у виборців уже почало зеленіти в очах.

Одразу кілька кандидатів-мажоритарників балотуються по округах Полтавщини як самовисуванці, але в агітації вказують на причетність до партії «Слуга народу».

Так, по 149-му округу самовисуванцем балотується В’ячеслав Мінязев.

Цей кандидат уже відзначився тим, що агітував за себе під час заходу, влаштованого органами місцевої влади. «Агітація на халяву» відбувалася 22 червня у Кобеляках.

Мінязев зареєстрований як самовисуванець. Але листівки зображують його як представника ЗЕ-команди. Останні, до речі, були розклеєні місцевими агітаторами з ентузіазмом – навіть поблизу громадських туалетів.

ЗЕ-плутались: полтавські мажоритарники йдуть на вибори самовисуванцями, але представляються «слугами народу»_1

Подібною є ситуація з кандидатом у народні депутати по 145-му виборчому округу Олегом Петровцем.

Як відзначають представники «Опори», в Полтаві кандидат-самовисуванець Олег Петровець проводить зустрічі з виборцями, на яких розповідає про підтримку Володимира Зеленського та партії «Слуга народу». В своїй агітаційній продукції він використовує символіку та кольори партії Президента, хоча «офіційні» представники «Слуги народу» від нього відхрестилися.

ЗЕ-плутались: полтавські мажоритарники йдуть на вибори самовисуванцями, але представляються «слугами народу»_3

Також в Кременчуці з’явились білборди кандидата-самовисуванця Кирила Кузьміна з використанням символіки партії Зеленського.

ЗЕ-плутались: полтавські мажоритарники йдуть на вибори самовисуванцями, але представляються «слугами народу»_5

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01