Зеленський живе в декораціях «Мінська», – Юрій Бутусов

УКРАЇНА
02.11.2019, 05:51
Зеленський живе в декораціях «Мінська», – Юрій Бутусов

Гра в «розведення» вкотре показує Україну слабкою, нездатною до повноцінної суб’єктності державою.

Про це йдеться у публікації журналіста, політичного оглядача Юрія Бутусова.

«В історію це увійде як здача своєї землі. Із юридичного і політичного погляду, Україна відвела, нехай і суто символічно, свої війська зі своєї землі за домовленістю з терористами, в обмін на їхні обіцянки не стріляти в українських воїнів», – коментує ситуацію з відведенням військ Бутусов.

Мета відведення військ – підготовка до нормандської зустрічі. Але єдиним позитивним результатом цієї зустрічі, пише Бутусов, може бути звільнення частини наших полонених. «Дай Боже, щоб це сталося, й обмін відбувся», зазначає журналіст, але наголошує, що ризики від відведення куди більші за цей позитив.

«Якщо заради спілкування з Путіним план розведення торкнеться всієї лінії фронту, це означатиме, що Україна відмовиться від боротьби за свій Донбас, значно полегшить і зміцнить міжнародне становище Росії, серйозно підірве свої можливості до опору. Війна не буде закінчена. Вона буде заморожена, і відповідальність за врегулювання конфлікту президент Зеленський перекине на наступне покоління українських громадян», – йдеться у публікації.

Зеленський живе в декораціях «Мінська», – Юрій Бутусов _1