Земельні ділянки отримали 60 атовців із Миргороду

ПОЛТАВА
28.07.2016, 14:21
Земельні ділянки отримали 60 атовців із Миргороду

60 учасників війни на Сході України отримали накази Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок із земель державної власності сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства на території Миргородського району.

Земельні ділянки отримали 60 атовців із Миргороду_1

Документи про право власності на земельні ділянки миргородським учасникам війни на Сході України вручив в.о. начальника ГУ Держгеокадастру у Полтавській області Вадим Чувпило.

Земельні ділянки отримали 60 атовців із Миргороду_3

Вручення документів відбулося 27 липня в залі засідань Миргородської районної ради.

Наприкінці зустрічі, Голова відокремленого підрозділу ГО «Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій» м. Миргород С.С. Бакало, відмітив подякою роботу ГУ Держгеокадастру у Полтавській області, «За плідну співпрацю, допомогу та сприяння у вирішенні питань, щодо забезпечення воїнів-учасників антитерористичної операції на сході України, земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства у Миргородському районі Полтавської області.»

Вадим Чувпило зазначив, що керівництво Головного управління тримає питання першочергового надання земель учасникам війни на особистому контролі.

Нагадаємо, 19 липня понад 200 учасників війни на Сході України отримали документи на право власності земельними ділянкамина території с. Кротенки Полтавського району.

БІЛЬШЕ: Понад 200 атовців отримали земельні ділянки в Полтавському районі

Землю учасникам війни на Сході України передав полтавський фахівеь із енергетики та екологічних питань Геннадій Сікалов та Віктор Якович Манжос, у минулому начальник ІІ відділу Полтавського обласного військкомату.

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23