Жеваго заборгував футболістам «Ворскли» зарплату за понад півроку

ПОЛТАВА
07.08.2018, 15:23

Зовсім скоро ФК «Ворскла» зіграє у Лізі Європи. Проте минулого сезону команда зіткнулась з великими проблемами. Нині гравцям заборгували заробітну плату за 7-8 місяців.

Жеваго заборгував футболістам «Ворскли» зарплату за понад півроку_1

Днями у інтерв’ю виданню Obozrevatel півзахисник В’ячеслав Шарпар висловився: «Бачу, що вболівальники і інші чимало критикують «Ворсклу», адже після минулого сезону всі очікують яскравої гри та перемог. Але хочеться сказати, що багато майже не знають ситуації всередині клубу, з футболістами. Я б з боку не став жорстко критикувати «Ворсклу», з огляду на нинішню ситуацію, в якій знаходиться команда. Повірте, у футболістів теж багато накипіло. Так, є критика і по справі, але багато розмов йдуть врозріз з реальним розкладами. За цей час багато всього було, і поки не хочеться про все говорити... Ми все як і раніше чекаємо і сподіваємося, що ситуація виправиться.» (https://www.obozrevatel.com/sport/football/u-futbolistov-uzhe-nakipelo-vorskla-ne-mozhet-reshit-problemyi-s-dolgami.htm)

Раніше про фінансові проблеми вже розповідав воротар Богдан Шуст, який наголосив, що заборгували гравцям за 7-8 місяців. За цей час сума боргу досягла неймовірних масштабів.

Чи врятує команду її власник Костянтин Жеваго?

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27