Злодія, який розбирав залізничну колію, зловили «на гарячому»

ПОЛТАВА
13.08.2014, 07:32
Злодія, який розбирав залізничну колію, зловили «на гарячому»

Транспортна міліція зловила 30-річного мешканця Полтавського району під час незаконного демонтажу колії біля станції "Вакуленці". Злодій встиг розпиляти 4 метри колії.

Про це повідомила речник лінійного відділу міліції на станції Полтава Наталія Сайкіна.

«Дорожній майстер Полтавської дистанції колії під час обходу території почув звуки працюючого різаку на тупиковій колії в районі станції "Вакуленці". Він повідомив про це працівників чергової частини лінійного відділу міліції на станції "Полтава" Південної залізниці.

Слідчо-оперативна группа, яка негайно виїхала на місце події, зловила злодія «на гарячому». Він за допомогою газового різака розпилював металеву колію на три частини. Загальна довжина пошкодженої колії склала 4 метри» - розповіла Сайкіна.

За її словами, у чоловіка виявили все необхідне обладнання для скоєння крадіжки: газовий різак, та балони з киснем і пропаном. Усі речові докази вилучили та направили на експертизу.

За інформацією в. о. начальника лінійного відділу міліції на станції Полтава Ігора Гурина, за фактом даного злочину розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). А це передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27