Золота вовна полтавських овець

ПОЛТАВА
27.01.2017, 14:22
Золота вовна полтавських овець

Українців стрижуть усі, кому не лінь. Гройсман своїми податками, Порошенко – обіцянками, Розенко – соцвиплатами фейковим переселенцям, Гонтарева – валютними та гривневими махінаціями.

Від «апологетів» схем вирішили не відставати й полтавські торбохвати.

Депутат Полтавської обласної ради Ігор Сірик завів у Полтаву київську фірму ТОВ «ЕТАЛОН-АСП» для повірки водяних лічильників «Полтававодоканалу» у користувачів.

Джерела «Останнього Бастіону» в «Полтававодоканалі» повідомили, що службу повірки лічильників комунального підприємства виселили з приміщення по вул. Спаській, 5 (пам’ятка архітектури, так званий будинок Крупської – ред.). Цей будинок, інше нежитлове приміщення й 800 кв.м. асфальтного покриття в.о. керівника «Полтававодоканалу» Олександр Єгоров із Луганська передав в оренду кишеньковій благодійній організації «Благодійний Фонд «Сльози милосердя України» зі статутним капіталом в 0.00 грн. Вартість оренди майже 1000 кв.м. із нерухомим майном та пам’яткою в історичному центрі Полтави обійдеться «Сльозам» у смішні 4720 грн на міс.

Золота вовна полтавських овець_1

Олександр Єгоров

БІЛЬШЕ ПРО ЦЕ: Як украсти і не сісти. Ноу-хау полтавських владних торбохватів

За отриманою нами інформацією, Єгоров заключив договір на повірку лічильників із київською компанією ТОВ «ЕТАЛОН-АСП», за нашою інформацією, афільованою з Сіриком і директором «Полтаватеплоенерго» Чернявським. За умовами договору, компанія здійснює повірку лічильників без зняття з систем водопостачання.

Золота вовна полтавських овець_3

Золота вовна полтавських овець_5

Золота вовна полтавських овець_7

Золота вовна полтавських овець_9

ТОВ «ЕТАЛОН-АСП» згідно з договором проведе повірку 6 тис. лічильників за 900 тис. грн на рік. Тоді як загальна кількість абонентів з лічильниками в Полтаві налічує 90 тис. осіб. Оскільки повірка здійснюється раз на 3 роки, існує потреба в щорічній повірці 30 тис. лічильників. Це в 5 разів більше, ніж передбачено договором із київською фірмою.

Золота вовна полтавських овець_11

Ігор Сірик

Стає зрозумілим, що ТОВ «ЕТАЛОН-АСП» буде здійснювати «повірку лічильників» і 24 тис. інших абонентів на загальну суму 4,5 млн грн.

Собівартість такої повірки – 250-300 тис. грн.

Цікаво, що при повірці лічильників представником київської фірми разом із ним буде також задіяний представник «Полтававодоканалу». Робітники підприємства говорять, що куди логічніше було придбати апарат для повірки лічильника без зняття чи взяти його в оренду замість того, щоби щорічно витрачати майже 5 млн грн.

Корупційна схема Головка-Сірика-Єгорова-Чернявського вже напрацьована. Залишилося тільки провести виконавця в крісло. Тим паче, що крізь І етап конкурсу Єгорова протягнули. Без профільної освіти й досвіду роботи на керівних посадах у комунальних підприємствах.

30 січня відбудеться ІІ етап конкурсного відбору на посаду гендиректора КП ПОР «Полтававодоканал».

Звертаємо увагу свідомих полтавців, депутатський корпус Полтавської обласної ради на важливості бути присутніми на другій частині конкурсу для унеможливлення проявів корупційної складової та нищення підприємства членами комісії та окремими зацікавленими посадовцями.  

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45