Звернення до ГПУ про злочин керівництва полтавських правоохоронців

12.06.2017, 09:29
Звернення до ГПУ про злочин керівництва полтавських правоохоронців

Звернення до ГПУ про злочин керівництва полтавських правоохоронців

У зв’язку з неприхованим політичним тиском на головного редактора видання «Останній Бастіон» та громадського діяча Геннадія Сікалова, ми починаємо публікацію матеріалів, які мають відношення до розгляду справи з підроблення документів страховою компанією «Залізничні шляхи», щоб уникнути виконання умов договору.

БІЛЬШЕ: Керівник полтавської поліції Бех дав вказівку «кончать» головного редактора «Бастіону»

Звернення до ГПУ про злочин керівництва полтавських правоохоронців_1

Звернення до ГПУ про злочин керівництва полтавських правоохоронців_3

ЧИТАЙТЕ: Куди ведуть «Залізничні шляхи» Андрія Матковського? Звернення ГО "Останній Бастіон" до президента України та послів іноземних держав

Видання зазначає, що керівництво та окремі співробітники ГУНП Нацполіції Олег Бех, Руслан Бірюков, Сергій Чиж, Олег Максимович, Юрій Сулаєв тощо умисно фальсифікують кримінальну справу з метою матеріального зиску й спробами припинити діяльність одного з небагатьох об’єктивних ЗМІ.

Уважати публікацію офіційним зверненням до ГПУ, СБУ, МВС, НАБУ, САП, Адміністрації Президента, Тransparency International Ukraine, U.S. Embassy Ukraine.

Далі буде. 

Читайте також:
Економіка
Експорт німецьких товарів до ресурсної федерації московії за 2 роки значно скоротився. Причина очевидна: запровадження економічного тиску.
вчора, 21:33
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Політика
Зеленський досі не ввів санкції щодо колишнього першого заступника глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова.
вчора, 18:29
Політика
Він також наголосив, що питання виживання України має бути набагато важливішим для Європи, ніж для США
вчора, 17:45
Війна
Німецька компанія Quantum-Systems GmbH відкрила завод БПЛА і центр розробки в Україні.
вчора, 16:27
Війна
Володимир Зеленський, у якого в травні 2024 року закінчуються президентські повноваження, вирушив у передвиборний тур прифронтовими містами.
вчора, 15:39