«Звичайне дивовижне» презентували полтавцям в галереї Ярошенка

ПОЛТАВА
18.01.2017, 13:46

В Полтаві презентували виставку робіт фотографа Ельвіри Дутової.

Захід відбувся в Полтавській галереї мистецтв ім. Ярошенка. Під час нього полтавська фотохудожниця розповіла про власні роботи та історію створення експозиції.

«Звичайне дивовижне» презентували полтавцям в галереї Ярошенка_1

За її словами, кожна з робіт є невід’ємним елементом повсякденного життя, проте постає образом чогось незвичайного у людському побуті.

«Звичайне дивовижне» презентували полтавцям в галереї Ярошенка_3

«Звичайне дивовижне» презентували полтавцям в галереї Ярошенка_5

– Кожна з цих робіт відображає певний шматочок з мого життя. Саме тому я і обрала назву «Звичайне дивовижне». Людський побут, іноді, може бути на диво незвичайним і відображати настрій автора, – розповідає митець.

«Звичайне дивовижне» презентували полтавцям в галереї Ярошенка_7

Окрім робіт, які показують радощі повсякденного життя, на виставці було представлено окремий ряд фотографіки пані Дутової.

«Звичайне дивовижне» презентували полтавцям в галереї Ярошенка_9

На захід завітало близько 40 людей, серед яких поціновувачі її творчості, студенти та представники творчих об’єднань міста. 

Олександр Гуцул

Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04