Завершився чемпіонат Полтавської області з художньої гімнастики

СПОРТ
25.03.2015, 08:36
Завершився чемпіонат Полтавської області з художньої гімнастики

Цими вихідними у місті Кременчук тривав чемпіонат Полтавської області з художньої гімнастики серед юніорів. Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради відрядило на змагання полтавську команду юних гімнасток під керівництвом тренера-викладача КЗ «ПДЮСШ №4» Круглікової Наталії. 

Спортсменки виступили на відмінну оцінку: посіли І місце в групових вправах з м’ячем та в індивідуальних вправах вибороли весь п’єдестал:

І місце – Сербіченко Діана (тренер Н.Круглакова);

ІІ місце – Буневич Анастасія (тренер Н.Круглакова);

ІІІ місце – Дмитрик Поліна (тренер Я.Беженова).

Лише на 0,18 бали поступилася Дмитрик Поліні у боротьбі за ІІІ місце торішня чемпіонка області Локоцька Вікторія, тренер якої також Наталія Круглікова. Дівчина посіла ІV місце.

В щільну шестірку ввійшла молода спортсменка Штанько Олександра 2002 року народження, тренера Яни Беженової.

До речі, тренер-викладач Яна Беженова приїздила до Полтави зі східних окупованих територій України півроку тому та працевлаштувалася до комунального закладу «Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа №4». На сьогодні її спортсменки мають достатній рівень виступів на обласних та всеукраїнських змаганнях з художньої гімнастики.

Вихованка Наталії Круглікової – Теницька Ліза (2002 року народження) за крок до вступу до складу обласної збірної на чемпіонат України виборола VІІ сходинку цих змагань з мінімальним відривом від кременчуцької спортсменки.

Вперше команда Полтави змогла вибороти як особисту, так і командну першість у спортсменок з міста Кременчук. Тепер наші дівчата вирушать на чемпіонат України, який стартує 2 квітня 2015 року у місті Біла Церква.

Читайте також:
Спорт
Очільник UFC зазначив, що найкращим бійцем в історії є Джон Джонс
вчора, 11:15
Спорт
Українці здобули три перемоги поспіль.
26 березня, 18:10
Спорт
Українка зіграє з першою ракеткою світу Швьонтек
15 березня, 11:55
Спорт
Він зумів обійти чинного олімпійського чемпіона Цзоу Цзінюаня з Китаю
09 березня, 15:05
Спорт
Українці змогли пройти дистанцією без штрафних кіл
02 березня, 13:07