«Слуга народу» Бужанський – це слимак, що служить Росії та олігархам

Опінії
10.11.2019, 05:16
«Слуга народу» Бужанський – це слимак, що служить Росії та олігархам

Скинули черговий відеоролик депутата Бужанського, в якому він розповідає про Сергія Стерненка і про боротьбу проти нього.

Український журналіст, телеведучий, письменник, блогер

Я б, напевно, не звернув увагу, якби не пафосний пасаж, мовляв, борюся, інакше для чого люди за нас голосували.

Ризикну припустити, що мешканці мажоритарного округа Бужанського голосували явно не за те, щоб їх депутат за їхні податки бігав за 24-річним одеситом мов цуценя.

Впевнений, що люди голосували за те, щоб він робив якісь корисні речі для держави, а не займався самопіаром і виконанням завдань проросійських політичних сил, у тісній зв'язці з якими він насправді працює, і це не гіпотеза.

Я переглянув законопроекти, які підготував член комітету з питань правоохоронної діяльності Бужанський, і виявив, що лише один з них опосередковано пов‘язаний з тим, чим він мусить займатися. Решта законопроектів органічно лягають у канву риторики Медведчука та російського політичного режиму або є відверто лобістськими. Зокрема це законопроекти щодо скасування люстрації, обмеження навчання українською мовою, про забезпечення комерційного обліку природного газу.

Тобто єдине, чим насправді займається депутат Бужанський - це пустомолство в інтернеті та на ТБ, підтримка російської політики в Україні і вирішення шкурних питань олігархів. Як депутат він не працює. Ви за це голосували, шановні виборці?

Так, не варто оікувати багато від людини, в організмі якої точиться нерівна боротьба між клітинами мозку і стероїдами, причому клітини мозку в цій боротьбі явно програють. Але й не звертати уваги на це не можна.

P.S. До речі, я двічі запрошував Бужанського на розмову в ефірі, але він так і не наважився. Слимак.

Джерело

Читайте також:
Опінії
Почали з Рейгана, приміряли труси Черчилля, завершили Джоном Адамсом. O tempora, o mores, o servi...
07:12
Опінії
Під час війни, принаймні на територіях, що наближені до лінії фронту, доступ до онлайн-казино має бути обмежений
вчора, 18:19
Опінії
Російсько-українська війна триває як за землі, так і за людей та нашу культурно-історичну спадщину. Ворог знову хоче привласнити чуже.
вчора, 13:38
Опінії
Цілий «Форбс» написав, хто веде анонімну телеграм-помийку «Джокер».
вчора, 09:21
Опінії
Видатна постать, яка визначила хід історії України.
27 березня, 16:47
Опінії
Чи потрібен Україні такий президент, питання риторичне.
27 березня, 11:55