​Політичний бруд полився і на «Останній Бастіон» через відновлення Кадетського корпусу

ПОЛТАВА
17.09.2015, 08:04
​Політичний бруд полився і на «Останній Бастіон» через відновлення Кадетського корпусу

25 липня цього року ГО «Останній Бастіон» та полтавська громада прибирала територію Кадетського корпусу в рамках нашого проекту «Збережи свою фортецю».

Захід зібрав хоч і невелику кількість прибиральників, проте активних і працьовитих людей вистачило, аби виконати досить об’ємну частину роботи.

Результатами нашої роботи ми поділилися на сайті та в друкованому виданні:

http://bastion.tv/news/ni-naruzi-tak-vidnovlennyu-...

Відтоді минуло майже 2 місяці (а, отже, і вибори міського очільника в Полтаві наблизилися на цей термін), як на адресу «Останнього Бастіону» та його лідера Геннадія Сікалова деякі заполітизовані ЗМІ почали лити бруд із метою скомпроментувати головного «Бастіонівця» як основного кандидата на посаду міського голови.

Мова йде про неоднозначний інтернет-портал «depo», який є плацдармом для розкручування політичної партії «УКРОП», що теж бере участь у цих виборах. «УКРОПи» на своєму сайті почали будувати нікому не зрозумілу країну для укропів й популяризувати агресію, що розповсюджується всіх інакодумців. «Хочеш жити в Україні, а не в укропії – ти ворог, тких треба нищити!», - робиш висновки після перегляду сайту «depo».

Кожен божеволіє по-своєму. Але нащо поливати брудом інших, які роблять конкретні дії для покращення життя в Україні, як це робить «Останній Бастіон»? Відповідь досить примітивна, як і сама ідея «УКРОПів» - їм не потрібна Україна, їм треба керовані укропи, які очищують Укропію від незрозумілого ворога (порівняйте основні постулати нацизму з ідеями «УКРОПів», вони разюче подібні – так само є уявний ворог, а жити заслуговують лише певні верстви (арії/укропи) – схожість на лице).

«УКРОПи» закидають «Останньому Бастіону» піар і брехню стосовно прибирання пам'ятки національного значення, але наведена аргументація настільки слабка й нечітка, що навіть неосвічена людина розуміє: це передвиборчий "заказний" політичний бруд.

У своїй статті «Бастіон» писав і про основну мету прибирання, і про досягнення, і про кількість учасників відкрито, без завуальовувань.

«depo», нічого не зробивши для Полтави й Кадетського корпусу, зокрема, звертають увагу на відсутність лідера «Останнього Бастіону» на прибиранні. Але ж Геннадій Сікалов не обіцяв особистої присутності, оскільки через графік роботи завідомо знав, що через відрядження в Чернігів на 205 округ, із метою забезпечення контролю на місцевих виборах у чужому місті, не зможе допомогти решті прибиральників. 

Ми не виправдовуємося й тим паче не вступаємо в дискусію з «УКРОПами» чи іншими псевдоутвореннями. Свідомий полтавець розуміє, що «УКРОПу» треба скомпроментувати й дискредитувати найбільш потенційного кандидата на посаду міського очільника Полтави – Геннадія Сікалова. Тому через свій інформаційний ресурс «depo», «УКРОПи» починають чорну гру, поливаючи брудом своїх конкурентів. Що ж, хто на що вчився, хто що вміє.

Бруд залишиться брудом, самоназвані укропи відійдуть услід на ДНР і ЛНР, щойно Україна почне вести грамотну політику й активні дії.

«Останній Бастіон» - це українці, які роблять усе, щоби в наших домівках нарешті був мир і спокій. І для цього нам не треба будувати нових країн, створювати якісь укропії чи ще щось. Для цього нам потрібні люди, які поділяють нашу головну ідею і щодня своїми справами утверджують її:

Сила України – в її людях, братах і сестрах, українцях. Люби Україну вчинками!


Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18