138 млн грн витратять на ремонт траси між Кременчуком і Горішніми Плавнями

ПОЛТАВА
06.06.2017, 12:03
138 млн грн витратять на ремонт траси між Кременчуком і Горішніми Плавнями

Також проектом передбачений ремонт мосту через річку Псьол, що пролягає по цій дорозі.

Спочатку оголосили тендер на ремонт цього автошляху на суму 142 млн грн. Його виграв ТОВ «Ростдорстрой», який запропонував суму майже на 4 млн менше, а саме – 138 200 000 грн.

Усі ремонтні роботи, включаючи реконструкція мосту через Псьол, планують завершити цього року. На цій трасі застосовуватимуть нову технологію ресайклінг, яку також застосовують для ремонту доріг по трасі Полтава-Кременчук та в Горішніх Плавнях.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: Горішньоплавнівців вразили нові технології асфальтування доріг

138 млн грн витратять на ремонт траси між Кременчуком і Горішніми Плавнями _1

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45