Ботокс та відповіді від Путіна

ПОЛТАВА
20.12.2014, 19:51
Ботокс та відповіді від Путіна

Британський журналіст BBC Джон Суїні повідав про наслідки уколів ботоксу для обличчя президента РФ Володимира Путіна і те, як російський лідер намагався його обдурити.

Зокрема. він згадав, як Путін уникнув відповіді про причетність РФ до війни на Донбасі.

"Я чекав зустрічі з Путіним 14 років, і коли я запитав його про вбивства в Україні, він у всьому звинуватив київську владу. Звичайно, мені б знову хотілося з ним поспілкуватися, я б запитав у нього, надаючи докази втручання російської армії, неймовірної кількості людей, танків і зброї, яка переправляється в Україні ", - розповів Суїні.

"Коли я розмовляв, мені хотілося помацати обличчя Путіна. Воно пластикове, не справжнє. Я знав, як тільки я доторкнуся до його обличчя, охорона відразу ж відірве мені праву руку. Тому я стримався. Найсмішніше було в тому, що Путін робив вигляд , ніби не розуміє англійську мову. Видно, що розуміє, але дуже намагається не показати цього. Це приблизно так само, як чарівник готується витягнути кролика з капелюха, а потім цьому незвичайно дивується. Він тебе просто розігрує, ось так само і з англійською мовою . Мені вдалося задати одне питання, хоча вийшло, що він відповідав зовсім на інше питання. він сказав те, що хотів сказати, і все. Коли ж я уточнював: "Пан Путін, а як Ви прокоментуєте російські дії? Як же літак? "- Він просто втік, оточений охороною. Я зумів задати лише одне запитання, але так і не отримав на нього відповіді", - також згадав журналіст.

"Повертаючись до його обличчя. Я дивився на нього, і згадав пластикового монстра з серіалу" Доктор Хто ". Я чув, що йому вкололи ботокс в Росії, і щось там не спрацювало як треба. Так Путіну довелося летіти в Італію, до друга Берлусконі, виправляти помилку, але вже у італійських майстрів. Взагалі, він виглядає як воскова копія, яка ось-ось розплавиться. Особливо біля основи його очей, дуже дивно виглядає. І обличчя по-справжньому пластикове. Цим захоплюються жінки в Голлівуді, але для чоловіків, я вважаю, це дивно, і навіть моторошно.


Читайте також:
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
вчора, 14:45
Полтава
Лише на безпосередні ремонтні роботи депутати вирішили витратити не менш як 1,5 мільйона гривень. Здати в експлуатацію планують уже влітку.
вчора, 08:18
Полтава
Жителі Великого Байраку Миргородського району віднині мають доступ до води. Днями там завершили роботи на артезіанській свердловині.
29 квітня, 21:49
Полтава
Не минає ні дня без трагічної звістки з передової. Московитська війна забирає в української нації найкращих синів.
29 квітня, 14:56