Суддя Гольник: Через тернії до зірок

ПОЛТАВА
22.11.2017, 19:32

Після невдалих нападів на судимого за розбій народного депутата Дейдея, розкрадача дитячих атракціонів Антона Геращенко, шаленого, від боротьби з наркозасобами, Іллі Киви, клан невловимих зловмисників вирішив звести рахунки з відомою вже антикорупціонеркою суддею Ларисою Гольник.

Нагадаємо, що народний депутат від ОЗУ «Антинародний фронт» отримав осколкове поранення під час активізації розслідування антикорупційними органами кримінальних справ відносно його (Дейдея) незаконного збагачення.

На Іллю Киву невідомі вчиняли замах 04.07.2016 року, коли останньому не вистачало всенародної підтримки під час виборів до Верховної Ради по 183 виборчому округу.

Тепер підлі "зловмесники" підібралися до оплоту розтиражованих суддів-антикорупціонерів. Знахабнілі від безкарності, вони вчинили замах на суддю, яка, завдячуючи чоловіку-блогеру, та багатьом "проффесіоналам", стала живою легендою ще не створеного антикорупційного суду

Нагадаємо, що суддя Гольник, яка відпустила педофіла, стала відомою широкому загалу, коли погодилася, в рамках НСРД, обладнати свій суддівський кабінет засобами технічної фіксації, з метою провокації дачі хабаря міським головою Полтави татарином Мамаєм. Якого незабаром і попередила про операцію силовиків.

Читайте більше: Деіконізація судді Гольник

Чомусь після «Толі-тепловізора», який «розкриваючи» замах на генпрокурора Шокіна, виявив, що злочинці використовували тепловізор для прицілювання по броньованим вікнам очільника ГПУ, історія Дейдея, та історії інших медійних «провідників натовпу» потребують ретельної перевірки.

І відповідь на питання: кому це було потрібно?, з часом і обставинами стане зрозумілою.

Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35