Чергова врізка в конденсатопровід майже спричинила екологічну катастрофу

ПОЛТАВА
09.11.2017, 06:50
Чергова врізка в конденсатопровід майже спричинила екологічну катастрофу

8-го листопада працівниками ТОВ Альфа+Щит була виявлена несанкціонована врізка в конденсатопровід з відводом біля с. Старицьківка Полтавської області. Робітники викликали поліцію, ДСНС та Полтавагазвидобування, яке ліквідувало аварію.

Трактор, який проводив сільськогосподарські роботи на полі перерізав шланг під час ремонту. Якби врізку не було виявлено, витік конденсату спричинив би масштабну екологічну катастрофу.

Чергова врізка в конденсатопровід майже спричинила екологічну катастрофу_1

Чергова врізка в конденсатопровід майже спричинила екологічну катастрофу_3

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27