Черговий кар’єр «Онуру» може з’явитися у Чутівському районі

ПОЛТАВА
13.10.2019, 15:10
Черговий кар’єр «Онуру» може з’явитися у Чутівському районі

Мешканцям одного з сіл Чутівського району потрібно бути готовими до проблем, які спіткали багатьох інших жителів Полтавщини.

Новий кар’єр по видобуванню піску для потреб турецької фірми «Онур» може з’явитися поруч із селом Новофедорівка Чутівського району. Про це «Останній Бастіон» повідомили власні джерела.

За попередньою інформацією, в «Онурі» використали свій класичний прийом: пообіцяли представникам місцевого самоврядування ремонт доріг в обмін на можливість видобутку копалин.

Зазвичай такі домовленості закінчуються для місцевих мешканців дуже прикро: копалини видобуваються, а дороги лишаються розбитими технікою «Онуру». Подібну ситуацію можна спостерігати безпосередньо під Полтавою. Нагадаємо, що вчора, 12 жовтня, місцеві мешканці, які втомилися від методів господарювання «Онуру», заблокували кар’єр і домоглися принаймні тимчасового припинення його роботи.

Наразі наші журналісти вивчають ситуацію, яка склалася довкола можливого кар’єру «Онуру» у Чутівському районі.


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45