Доки Головка бавиться з котиком, турки розкрадають надра

ПОЛТАВА
17.08.2017, 13:48

Турки з полтавськими прокурорами і родичами кривавого генерала, керівника поліції області Беха розкрадають надра Полтавщини, доки голова Полтавської ОДА Головко тискає свого котика.

Доки Головка бавиться з котиком, турки розкрадають надра _1

Більше 8 тис. куб. м. глини щодня викрадає турецька компанія Onur у Хорольському районі. Площа незаконного кар’єру перевищила 8 га. Орієнтовні збитки держави – 32 тис. $ (832 тис. грн) на день і 960 тис. $ (24 млн 960 тис. грн) у місяць. Це – тільки в Хорольському районі.

Видання має інформацію про «співбесіди» керівництва прокуратури Полтавської області з турецькими розкрадачами. Як ми зрозуміли, туркам поставлена умова вміти користуватися дією «ділитися» награбованим. За це замилені очі прокурорів нічого не будуть бачити.

У той час 23 слідчих, 13 процесуальних прокурорів і понад 50 примітвників бігають за головредом нашого видання у рамках політичного переслідування за викривальні статті.

ЧИТАЙТЕ: На переслідування Сікалова НКВД щомісяця кидає до 100 примітивників і 500 тис. бюджетних коштів

Доки Головка бавиться з котиком, турки розкрадають надра _3

Раніше «ОБ» наводив докази причетності керівництва ГУНП Полтавщини до крадіжок газоконденсату в області.

Також ми оприлюднювали матеріал, як голова Полтавської ОДА Головко розкрадає надра руками свого родича.

БІЛЬШЕ: Генерали піщаних кар’єрів: хто і як розкрадає надра Полтавщини

Незабаром чекайте матеріали про чесних прозорих безкорисних альтруїстичних незамінних відважних полтавських прокурорів.

Ізабела Коротка 

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00