ДТП за участі Сердюкова: стан постраждалих покращився, але вони перебувають у лікарні

ПОЛТАВА
24.07.2019, 05:33
ДТП за участі Сердюкова: стан постраждалих покращився, але вони перебувають у лікарні

Стан постраждалих у ДТП, яка трапилася 13 липня поблизу Бричківки, поліпшився. Але троє з них продовжують перебувати у лікарні.

Наразі з лікарні виписали лише винуватця ДТП Олексія Сердюкова.

Нагадаємо, що аварія  трапилася на 167-му кілометрі автодороги Полтава–Суми, близько 18:15. Зіткнулися автомобілі ВАЗ-21099 та Toyota Сorolla. Причиною зіткнення став виїзд Toyota на зустрічну смугу. Пасажирка ВАЗу від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні.

У ВАЗі того дня їхала родина Похиленків з Кременчука. У Toyota знаходився власник видання «Зміст» і керівник виборчої кампанії Дмитра Нальотова Олексій Сердюков та журналістка Олена Пашетних-Кузіна.

У глави родини Похиленків, Валерія, тяжкі травми обох ніг. 12-річна Софія також перебуває у лікарні – у неї травми голови. Аби не спричинити погіршення стану, Соні наразі не говорять про смерть матері.

У лікарні також продовжує перебувати Олена Пашетних.

Читайте також:
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
вчора, 21:49
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
вчора, 15:45
Полтава
Фахівці обстежили ділянку проєктування поблизу бази відпочинку «Зóрі». Об'єкт розташований в Омельницькій громаді Кременчуцького району.
вчора, 14:45
Полтава
Підрозділи фронтовиків щотижня отримують від тиловиків як слова вдячності, так і надійну підтримку. Разом — до спільної перемоги!
вчора, 08:12
Полтава
Вшанування пам'яті захисників важливе для плекання патріотизму у прийдешніх поколінь. Люди мають знати імена тих, хто поліг за нашу свободу.
15 квітня, 19:17
Полтава
Наш земляк поліг смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у селі Урожайне на Донеччині. Незламному героєві було 44 роки.
15 квітня, 14:56