Фейкове агенство Ковжоги надає послуги для "лохів"

ПОЛТАВА
22.08.2015, 11:17
Фейкове агенство Ковжоги надає послуги для "лохів"

Сьогодні вкрай важливо зробити правильний вибір.

Я служив і служитиму лише на благо українського народу.

Олександр Ковжога (із автобіографії)

Саме для служіння українському народові Олександр Ковжога (разом із прокурором Кириченко) створили фейкове агенство, спеціальну колегію, типу для захисту людей. Колегія (як гучно сказано) займається нічим іншим, як відмиванням грошей.

Лише уявіть собі, Олександр Ковжога є керівником Управління Всеукраїнської спеціальної колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю у Полтавській області. О як. 

Назва фактично імітує найменування відомств державних органів влади. Мімікрія, вочевидь, необхідна щоб штучно підняти свій авторитет в очах лохів.

Нагадаємо, Ковжога хотів очолити обласне управління МВС у Полтавській області, фігуруючи серед «самовисуванців». Він колись тривалий час працював у міліції і дослужився до заступника начальника міського управління МВС-начальника кримінальної міліції. Щоправда, свого часу його (разом з начальником управління) звідти випер тодішній начальник УМВС Михайло Вершняк. Лише після відставки останнього, Ковжога зумів через суд відновитися на посаді уже за часів керівництва обласним УМВС Михайла Цимбалюка. Однак у міліції не затримався і подався на «адвокатські хліби», чи то пак «очолив колегію». Принагідно згадати, що у замах Ковжоги ходить ще один новоспечений адвокат – Сергій Шевяков, який ще не так давно очолював… управління Державної виконавчої служби у Полтавській області. Є й інші цікаві люди, колишні посади яких засвідчують, що з такими зв’язками можна й справді гори звернути… Юридично-процесуальні!

Тепер Ковжога як псевдозахисник пропонує свої послуги в судах в якості чи то захисника, чи то представника, та займається «вирішенням» питань в судах таких клієнтів, як Мамай. Використовуючи зв’язки з окремими представниками судової влади, як то Рябішин та кум Ковжого – голова Октябрського районного суду Струков, до яких у люстраторів нині багато питань.

Лузери, які нічого не досягли в житті і не в змозі показати своїх професійних якостей в міліції, тепер хизуються роботою в незрозумілій колегії, прикриваючись гучними назвами.

Ось так на благо українського народу служить недоадвокат Ковжога і його фейкове агенство. 


Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45