Голова Полтавської облради Біленький перетворює раду на приватну контору

ПОЛТАВА
01.08.2016, 07:39
Голова Полтавської облради Біленький перетворює раду на приватну контору

Депутати Полтавської облради проголосували за збільшення штату виконавчого апарату облради до 53 чоловік 14 червня 2016 року. До цього апарат налічував 37 осіб. Конкурс на вакантні посади на сайті облради досі не оголосили. Останнє оновлення вакансій датується минулим роком.

Мета збільшення виконавчого апарату обласної ради до 53 чоловік пояснюється удосконаленням і підвищенням ефективності його діяльності. Про це йдеться у рішенні голови облради Олександра Біленького – повідомляє Народна рада міста Полтави.

Голова Полтавської облради Біленький перетворює раду на приватну контору_1

Рішення про збільшення чисельності апарату ухвалили 14 червня на третьому пленарному засіданні сьомої сесії сьомого скликання. Та станнє оновлення вакансій на сайті облради було… 26 травня 2015 року. Понад рік тому.

Голова Полтавської облради Біленький перетворює раду на приватну контору_3

Також голова облради наділив себе повноваженнями вносити зміни до структури збільшеного виконавчого апарату облради (чит. – вводити до складу «своїх» людей) і оплати праці робітникам.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НА «ОСТАННЬОМУ БАСТІОНІ»: Голова облради Біленький допустив шизофреніка труїти Полтавщину 

– Вакантні посади залишилися недоступними для фахівців широкого загалу. Набір додаткового персоналу носить ознаки вибірковості й упередженості. Він позбавлений конкурсних умов і конкуренції. Можемо говорити про перетворення Біленьким обласної ради в приватну контору зі збільшеним штатом  «потрібних» службовців для ухвалення вигідних певному колу посадовців рішень. Зайве свідчення тому – анонси подій, нарад, сесій обласної ради, що не оновлюються вже 2 тиждень.

Голова Полтавської облради Біленький перетворює раду на приватну контору_5

До прикладу, на сайті облдержадміністрації є анонси на наступний тиждень. Виходить, обласна рада намагається приховати від громадськості свою діяльність. Таким чином легше ухвалювати кулуарні рішення, – зазначають у Народній раді міста Полтави.

Зазначимо, збільшений апарат облради буде утримуватися за рахунок платників податків – мешканців Полтавщини. 

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27