Історія успіху Саші «Браслета»: як накрасти зерна на ROLLS-ROYCE за 16 млн грн

ПОЛТАВА
13.09.2019, 06:41
Історія успіху Саші «Браслета»: як накрасти зерна на ROLLS-ROYCE за 16 млн грн

Агрофірма «Альфа-Капітал» Олександра Павлюченка (Саші «Браслета» з групи Авакова), яку правоохоронці звинувачують у крадіжках зерна, розжилася елітним ROLLS-ROYCE PHANTOM, ціна на який стартує від 16 мільйонів гривень.

У розпорядженні редакції «Останній Бастіон» опинилося фото єдиного у Полтаві ROLLS-ROYCE PHANTOM. На світлині він зафіксований біля ресторану «Криниця», на вул. Соборності. Державний номер– ВІ 0001 ОО.

Ми зробили запит у МВС, щоб дізнатися власника елітної машини. ROLLS-ROYCE PHANTOM виявився зареєстрованим на юридичну особу з номером ЄДРПОУ 35171344. Під цим номером в Єдиному реєстрі Мін’юсту зареєстровано приватне підприємство «Альфа-Капітал».

Власник «Альфа-Капіталу» – Олександр Павлюченко. У вузьких колах – Саша Браслет або Бульбасик. Кримінальний авторитет, «смотрящий» на бізнесом на газоліні в Полтавській області, людина з орбіти очільника МВС Арсена Авакова через його соратника Ігоря Котвіцького.

Історія успіху Саші «Браслета»: як накрасти зерна на ROLLS-ROYCE за 16 млн грн_1

Судячи з фото, власник «Альфа-Капіталу» Олександр Павлюченко володіє ROLLS-ROYCE PHANTOM 2018 року випуску.

Ціна на таку модель в інтернеті починається від 16 мільйонів гривень.

Історія успіху Саші «Браслета»: як накрасти зерна на ROLLS-ROYCE за 16 млн грн_3

Преміум-авто Павлюченко зареєстрував зовсім нещодавно – 6 вересня.

Історія успіху Саші «Браслета»: як накрасти зерна на ROLLS-ROYCE за 16 млн грн_5

Окрім ROLLS-ROYCE, на ПП «Альфа-Капітал» записано півсотні автівкок, про що ми дізналися з реєстру МВС.

Водночас уже рік, як тягнеться справа з розкраданням підприємством «Альфа-Капітал» державного зерна.

23 липня 2018 року співробітники Управління захисту економіки Полтавської області ще виявили, що «Камаз» ПП «Альфа-Капітал» незаконно вивозив 50 тонн ячменю з поля сільгосппідприємства Державної кримінально-виконавчої служби України в селі Божкове Полтавського району. У подорожніх документах водія було вказано, що автомобіль перевозить не зерно, а пісок.

В ухвалі Октябрського суду від 13 травня 2019 року йдеться: «Службовими особами вищезазначених підприємств та установ продовжувалося здійснення злочинів за аналогічною схемою під час збору врожаю соняшника та кукурудзи з полів Державного підприємства «Сільськогосподарське підприємство Державної кримінально-виконавчої служби України (№ 29)».

З деталями того, як «Альфа Капітал» незаконно викрадав зерно у колонії та монетизував його у ROLLS-ROYCE PHANTOM можна ознайомитися за текстом ухвали суду.

Зазначимо, офіс фірми Олександра Павлюченка «Альфа-Капітал» розташований по вул. Гагаріна, 5, на місці спаленої дитячої бібліотеки.

Історія успіху Саші «Браслета»: як накрасти зерна на ROLLS-ROYCE за 16 млн грн_7

«Останній Бастіон» оголошує прийом оригінальних фотографій ROLLS-ROYCE PHANTOM з номерами ВІ 0001 ОО (того самого, як у нас на титульному зображенні) у Полтаві. Призовий фонд – 5 000 грн. Єдина умова: власник авто, Олександр Павлюченко, повинен бути за кермом/входити/виходити з транспортного засобу або перебувати в безпосередній близькості до ROLLS-ROYCE.

Редакція гарантує конфіденційність авторів. Знімки надсилайте на електронну адресу видання «Останній Бастіон»: info@bastion.tv.

Гнап Нерушима

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23