Коли поліція бездіє, громада бере порядок у свої руки, — селяни Терешківської ОТГ

ПОЛТАВА
02.09.2019, 09:48
Коли поліція бездіє, громада бере порядок у свої руки, — селяни Терешківської ОТГ

У неділю, 1 вересня, мешканці сіл Терешки та Копили зібралися на обговорення важливого питання — розв'язати наявну проблему системних крадіжок.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook перший заступник Терешківського сільського голови Дмитро Івін. Він наголосив, що мешканці випрацювали власний механізм запобігання злочинів, створивши ініціативну групу для формування громадської охорони правопорядку.

Було наголошено, що дана ініціатива покликана об'єднати мешканців Терешківської громади та спільними зусиллями убезпечити власні домівки від знахабнілих злочинців. Також зазначено, що громадські формування охорони будуть надавати всебічну допомогу поліції у забезпеченні правопорядку і безпеки, інформувати про вчинені правопорушення та місця концентрації злочинних угруповань.

Коли поліція бездіє, громада бере порядок у свої руки, — селяни Терешківської ОТГ_1

(Фото: Дмитро Івін)

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01