Конкурс на посаду головного освітянина. День другий: іспит з елементами квесту (відео)

ПОЛТАВА
15.08.2019, 17:50

У четвер, 15 серпня, відбувся другий етап конкурсу на посаду начальника управління освіти Полтавського міськвиконкому.

Цього разу кандидати здавали іспит стосовно знання професійних обов’язків. Втім, пошук чіткого переліку цих самих обов’язків виявився непростим завданням.

Прозорість і об’єктивність конкурсу зацікавлені сторони оцінили по-різному.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів у гуманітарній сфері Світлана Нестуля охарактеризувала конкурс як достатньо відкритий. Натомість конкурсантка Людмила Бойченко поскаржилася на спосіб його проведення.

Депутат міськради Олександр Глазов назвав конкурс формальним і підтвердив, що фаворит наперед визначений. Ним є Юрій Матвієнко.

Більше про другий етап конкурсу – у сюжеті «Останнього Бастіону».

Читайте також:
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
15:35
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11