Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої

ПОЛТАВА
03.07.2016, 15:09

Причина – смерть літньої жінки внаслідок невчасного приїзду карети швидкої допомоги. Пацієнтка чекала майже годину.

Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої_1

Проти головлікаря полтавської швидкої Олександра Лавренка та посадових осіб Полтавського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф порушено кримінальну справу за поданням «Останнього Бастіону». 

Через систематичне й умисне применшення дирекцією закладу кількості карет швидкої допомоги на змінах з 36 до 17-25 машин, збільшилася кількість смертей серед місцевого населення. Нещодавно через це померла літня жінка, що чекала на карету швидкої майже годину.

Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої_3

Головлікарю та посадовим особам керівництва Полтавського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф інкримінують злочини, передбачені статями 139, 140 КК України – ненадання допомоги хворому медпрацівником і неналежне виконання професійних обов’язків, що спричинили тяжкі наслідки (смерть) хворому.

В ТЕМУ: Через півгодинну затримку швидкої померла 96-річна полтавка. ПОДАНА ЗАЯВА ДО НАЦПОЛІЦІЇ

Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої_5

Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої_7

Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої_9

Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої_11

Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої_13

Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої_15

Зазначимо, через цілеспрямовану політику українського уряду та керівництва медичної галузі, Україна посіла 2 місце в світі за рівнем смертності, станом на 2015 рік. Про це йдеться в даних, наведених Центральним розвідувальним управлінням США. Загальний коефіцієнт смертності в Україні склав 14,46 осіб на 1000 населення. Обійти українців в цьому антирейтингу змогла лише африканська країна Лесото, де коефіцієнт смертності досяг 14,89.

Геноцид українського народу триває. Свідченням того – від’ємний демографічний показник кількості населення, опублікований Держкомстатом.

За офіційною інформацією населення України склало 42.9 млн осіб станом на 1 січня 2015 року. З часу здобуття Незалежності, населення України зменшилося на 9.3 млн (52.2 млн у 1992 році – ред.).

Для порівняння, населення Латвії складає 2.2 млн, Фінляднії – 5.4 млн, Австрії – 8.4 млн осіб.

Скільки українців залишиться після цьогорічної зими з такою медициною, захмарними тарифами та виселенням із житла за борги - питання риторичне й відкрите. 

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27