«Magnum Opus» кинув виклик Роману Чабановському, «Чистій Полтаві» і «Citylab»

ПОЛТАВА
01.09.2014, 09:56

Учасники мистецького об’єднання «MagnumOpus» підтримали світовий флешмоб «IceBucketChallenge», який набув широкої популярності у серпні цього року.

Флешмоб уже підтримали «маґнумці» Анна Єгорова, Денис Стерн, Андрій Коновалов та Містер Коржик. Останній кинув виклик своєму колезі Роману Повзику, який сьогодні і здійснив обливання (на відео).

Повзик же у свою чергу кинув виклик молодим лідерам: архітектору, чия ескіз-ідея пам’ятного знаку Героям Майдану була визнана найкращою, керівнику урбан-об’єднання «Citylab» Дмитру Козиренку, голові громадського руху «Чиста Полтава» Роману Іщенку і заступнику губернатора Роману Чабановському.

IceBucketChallenge— це кампанія, спрямована на благодійництво, сенс якої в обливанні себе відром крижаної води. Мета — отримати кошти в фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу.

За правилами, учасник, що облив себе відром крижаної води, має право кинути виклик ще трьом учасникам. Протягом 24 годин вони повинні зробити те ж саме. У разі відмови від участі в акції людина повинна внести пожертвування в доброчинний фонд в розмірі $100, в разі прийняття — сума складає всього $10.

В Україні ця акція набула дещо іншого характеру – це збір коштів, які будуть направлені у зону АТО.

Роман Повзик вже перерахував 150 грн. «Полтавському Батальйону Небайдужих» і сподівається, що цей ланцюжок зробить свій внесок у допомогу полтавським військовим в АТО. У трьох названих вище є 24 години, щоб прийняти виклик «маґнумця».

Антон Вайсман


Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35