Мамай знову не з’явився в суд. Бо не прийшов його захисник

ПОЛТАВА
07.05.2015, 08:32
Мамай знову не з’явився в суд. Бо не прийшов його захисник

Сьогодні мало відбутися судове засідання стосовно корупційної передачі земля мером Полтави Олександром Мамаєм.

Як стало відомо Мамай не прийшов на засідання, мотивувавши тим, що «сам себе захищати не може, а його захист, пан Ковжога, не зміг прийти».

Засідання відбулося без обвинуваченого. Представник прокуратури просив суд притягнути до відповідальності захисника Мамая через не повагу до суду, але суд відмовив. Проте постановив направити запит до Октябрського суду про підтвердження перебування Ковжоги сьогодні на засіданні суду.

Наступне засідання заплановане на 29 травня.

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18