Матковський, Мамай, Головко та інші наживаються на Макухівському сміттєзвалищі

ПОЛТАВА
29.09.2015, 06:01

Екологічна катастрофа під Полтавою, постійний сморід, забруднення ділянки, розміром 17 га, вода у навколишніх районах непридатна до вживання, нещодавня пожежа, димом від якої дихали як Полтавці, так і жителі багатьох районів області. Хто винен у цьому?

В інтерв’ю Громадському телебаченню про причини займання Віктор Дайнега, начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області, заявив, що пожежа виникла внаслідок підпалу, оскільки на території сміттєзвалища постійно вже багато років перебувають близька 300 сторонніх людей, на вигляд схожі на безхатченків, які перебирають сміття.

Цитата 2:20-2:35

Хто ці люди? Що вони роблять на Макухівському сміттєзвалищі? Хто надає їм «кришу» під час їхньої роботи та на чиє замовлення вони окупували 17 га Макухівського сміттєзвалища?

Виявилося, що колишні регіонали не цураються брудних прибутків, керуючись висловом гроші не пахнуть. Синдикат колишнього міського голови Матковського, нинішнього очільника міста Мамая (та його родичів), начальниці Полтавської РДА Лепейко, а також зв’язки голови Полтавської ОДА Головка отримує щомісяця прибуток у розмірі близько 300 тисяч доларів на вторсировині, яку й відбирають серед тисяч тон сміття безхатьки.

Безпритульні працівники бригади Матковського-Мамая-Лепейко-Головка не дають зайти на територію Макухівської «золотої жили» ані працівникам міліції, ані іншим структурам (інше питання, що таке «сильне» бажання вирішити проблему).

Матковський, Мамай, Головко та інші наживаються на Макухівському сміттєзвалищі_1

Матковський, Мамай, Головко та інші наживаються на Макухівському сміттєзвалищі_3

Матковський, Мамай, Головко та інші наживаються на Макухівському сміттєзвалищі_5 Матковський, Мамай, Головко та інші наживаються на Макухівському сміттєзвалищі_7

Від діяльності, пожеж і гниття різного роду сміття, страждають тисячі жителів усіх прилеглих сіл і селищ, які постійно відчувають на собі, що значить, копирсатися, даруйте в …йні. Люи скаржаться: вода непридатна для пиття, повітря постійно тхне, вітер розкидує і несе сміття у двори.

Міська влада й колишні регіонали, що зараз обіймають керівні посади в районній та обласній радах, наживаючись на вторсировині, нехтують тисячами людей району й області, змушуючи їх тонути в тонах сміття, з якого мають гарний прибуток.

Матковський, Головко, Мамай, Лепейко показують, що гроші їм важливіші за життя та здоров’я людей. Допоки перефарбовані регіонали будуть при владі, ситуація, звісно, не зміниться. 


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27