Музичну збірку подружжя Бояренцевих презентували в Полтаві

ПОЛТАВА
20.12.2016, 06:29
Музичну збірку подружжя Бояренцевих презентували в Полтаві

У Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. Гончара Людмила та Сергій Бояренцеви презентували свою третю музичну збірку пісень і п’єс для фортепіано «Полотно життя».

Музичну збірку подружжя Бояренцевих презентували в Полтаві_1

Збірка «Полотно життя» складається з різнопланових творів, тут і музичні твори для фортепіано «Площа провінційного міста» (музична поема за однойменною картиною Є.Ф. Крендовського) і п'єса «Тюльпановий тріумф»; пісні для дітей: «Сонечко» на слова Юлії Камишевої, «Дощик (Кап-кап-кап)» і «Пісня про дідуся» Сергія Бояренцева; глибоке враження справляють пісні «Здравствуй, родной человек!», «Танго на городі», «Щастя - як море (Мова кохання)» на слова Ольги Ліщук, «Найкращій» на слова Михайла Буряка, хвилює пісня «Летить життя» на слова Інни Снарської (Дідик) та полонять філософським змістом «Ах, Боже мій...», «Сповідь» на слова Наталії Ляхович і «Полотно життя» на слова Олени Селезньової.

Авторами текстів пісень стали автори: Юлія Камишева, Ольга Ліщук, Михайло Буряк, Олена Селезньова, Наталія Ляхович, Інна Снарська і Сергій Бояренцев, а об'єднала всіх композитор – Людмила Бояренцева – викладач музики в Кременчуцькій школі №20.

– Бажаючи кожному щастя і добра, ми сподіваємося на те, що наші пісні стануть ниточками, які з’єднають авторів з слухачами, – розповіли Людмила і Сергій.

Це вже третя збірка подружжя. Першу й другу презентували в Полтаві у 2014 і 2015 роках.

Полтавська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Гончара


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45