На місці вбивства мера Кременчука Олега Бабаєва відкрили меморіальний комплекс

ПОЛТАВА
21.10.2014, 13:41
На місці вбивства мера Кременчука Олега Бабаєва відкрили меморіальний комплекс

Сьогодні, 21 жовтня, у день народження Олега Бабаєва на кладовищі біля його могили пройшла панахида. Вшанувати пам'ять загиблого мера прийшли його родичі, друзі, а також керівництво міста.

Після панахиди на цвинтарі усі присутні відправилися до місця загибелі Олега Бабаєва по вулиці Сумській. Там відкрили меморіальний комплекс .

Як розпіві перший віце-мер Кременчука Віктор Калашник, меморіал символізує роботу розпочату і не завершену мером у місті.

«Ви бачите тут елемент скверу, який Олег Мейданович дуже любив. І ми його обов’язково закінчимо. Намальований сквер, де чоловік йде вдаль. Цей чоловік символізує його і те, що він не встиг завершити сквер та пішов на небо», - поділився Калашник.


Читайте також:
Полтава
Обласні дорожні й комунальні служби вкрай розлінилися. Вони обіймають посади, отримують зарплатню та ухиляються від виконання своєї роботи.
вчора, 14:52
Полтава
Впродовж 22 жовтня по 5 грудня залізничне сполучення між станціями Гребінка та Черкаси буде відсутнє. Причина — ремонті роботи на дамбі.
вчора, 08:25
Полтава
Корумпована виконавча гілка влада злигалася із перевертнями у погонах. На їхнє забезпечення виділяють невідому громадськості бюджетні гроші.
03 жовтня, 14:59
Полтава
В автівці посадовця правоохоронці вилучили 60 000 грн. Затриманого чоловіка звинувачено у вимаганні грошей за уникнення вигаданих порушень.
03 жовтня, 08:26
Полтава
Державна служба України із надзвичайних ситуацій переконана, що причиною став підпал. Хто і для чого здійснив злочин проти природи невідомо.
02 жовтня, 21:43
Полтава
У Полтаві помер чоловік, який підпалив себе в приміщенні обладміністрації
02 жовтня, 09:00