На полтавському пляжі під час бійки загинув 21-річний міліціонер

ПОЛТАВА
18.08.2014, 09:59
На полтавському пляжі під час бійки загинув 21-річний міліціонер

У неділю, 17 серпня, близько 3-ї години ночі, до Ленінського райвідділу міліції надійшло повідомлення з приймального відділення Полтавської обласної клінічної лікарні. Медики повідомили, що з пляжу річки Ворскла з тілесними ушкодженнями у вигляді черепно-мозкової травми та гематомами на обличчі доставлено 21-річного хлопця. Від отриманих травм він помер у лікарні. Постраждалий був оперуповноваженим сектору карного розшуку Ленінського райвідділу, лейтенантом міліції, який у вказаний час перебував

поза службою.

Повідомили на сайті УМВС України в Полтавській області.

За словами прес-служби відомства, на місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. За попередніми даними, близько 1-ї години ночі, біля одного з кафе по вулиці Сакко, невідомі особи з хуліганських спонукань побили відпочивальників. Серед них і був загиблий. За фактом розпочате кримінальне провадження за умисне вбивство та хуліганство. У скоєному злочині уже підозрюється група осіб.


Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54