Найбільші зарплати на Полтавщині в Комсомольську і Машівському районі

ПОЛТАВА
01.09.2014, 11:08
Найбільші зарплати на Полтавщині в Комсомольську і Машівському районі

Комсомольські зарплати в півтора рази більші ніж в будь-якому іншому місті області.

У першому півріччі поточного року в місті Комсомольськ середня заробітна плата робітника склала 4637 гривень, в Машівському районі - 3368 гривень, в Кременчуці робітникові в середньому платять 3262 гривні, обласний центр опинився лише на четвертому місці з 3149 гривнями, за ними слідують Шишацький, Диканський та Гребіньківський райони де платять трохи менше 3100 гривень. В цих 7 адміністративно-територіальних одиницях перевищує середню по області.

Середньомісячна заробітна платня в Полтавській області у першому півріччі склала 3030 гривень, це 8 місце серед 25 регіонів України.

Такі данні навели в Головному управлінні статистики Полтавської області.

Найвище в області оплачуються працівники видобувної промисловості, коксовій і нафтопереробній галузях а також виробники електричного обладнання – їм платять в середньому вдвічі більше ніж в інших галузях. У півтора рази більше отримують на виробництві меблів, машин і обладнання.

Борги із зарплати на Полтавщині порівняно з минулорічними зросли на 60% майже до 24 мільйонів гривень.


Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04