Найбільші зарплати на Полтавщині в Комсомольську і Машівському районі

ПОЛТАВА
01.09.2014, 11:08
Найбільші зарплати на Полтавщині в Комсомольську і Машівському районі

Комсомольські зарплати в півтора рази більші ніж в будь-якому іншому місті області.

У першому півріччі поточного року в місті Комсомольськ середня заробітна плата робітника склала 4637 гривень, в Машівському районі - 3368 гривень, в Кременчуці робітникові в середньому платять 3262 гривні, обласний центр опинився лише на четвертому місці з 3149 гривнями, за ними слідують Шишацький, Диканський та Гребіньківський райони де платять трохи менше 3100 гривень. В цих 7 адміністративно-територіальних одиницях перевищує середню по області.

Середньомісячна заробітна платня в Полтавській області у першому півріччі склала 3030 гривень, це 8 місце серед 25 регіонів України.

Такі данні навели в Головному управлінні статистики Полтавської області.

Найвище в області оплачуються працівники видобувної промисловості, коксовій і нафтопереробній галузях а також виробники електричного обладнання – їм платять в середньому вдвічі більше ніж в інших галузях. У півтора рази більше отримують на виробництві меблів, машин і обладнання.

Борги із зарплати на Полтавщині порівняно з минулорічними зросли на 60% майже до 24 мільйонів гривень.


Читайте також:
Полтава
Необхідне фронтовикам обладнання виявлятиме та знищуватиме загони ворога на передовій. Тиловики допомагають наближати перемогу.
08:18
Полтава
У Полтаві водій збив качку, яка переходила дорогу, та поїхав далі.
вчора, 17:30
Полтава
Позаторік приватне підприємство «Дружба» застосувало на посівах гороху інсектициди та фунгіциди. Це призвело до масового мору бджолосімей.
вчора, 14:56
Полтава
Позаторік лише завдяки героїзму згуртованої команди патріотів вдалося уникнути окупації Полтавщини. Гадяч ледь не опинився у руках ворога.
вчора, 08:23
Полтава
«По їхніх плодах ви пізнаєте їх». Так, Христос заповів учням розрізняти людей не за словами, але за вчинками, які зчаста невидимі загалу.
17 березня, 15:42
Полтава
Представник олігархічного проєкту «Довіра» Андрій Сімонов підшукує собі нових покровителів. Очевидно, патронат Олега Кулініча став тягарем.
17 березня, 08:48