«Навіть, якщо я сплю з Капліним, то це моя особиста справа», — помічник депутата

ПОЛТАВА
19.02.2018, 07:09

Депутат Полтавської міської ради Олександр Шамота відмовився коментувати слова екс-дружини Сергія Капліна про те, що він начебто є секс-партнером народного депутата.

На прохання журналіста видання ІНФОРМАТОР прокоментувати скандальну заяву колишньої дружини Капліна, Шамота відповів лайкою.

«Бл*ть, ви за*бали мені дзвонити! Не лізьте в моє приватне життя, вас не стосується, з яким, де і коли я сплю. Навіть, якщо я сплю з Сергієм Миколайовичем, то це моя особиста справа», – вилаявся він.

Трохи заспокоївшись, Шамота підтвердив, що дійсно працює фітнес-інструктором Капліна. «Я треную Сергія Миколайовича вже близько шести років. Познайомилися ми майже дев’ять років тому, незадовго після того, як я, зацікавившись політикою, долучився до діяльності полтавського осередку «Фронту Змін». З того часу ми стали близькими людьми», – розповів він.

«Навіть, якщо я сплю з Капліним, то це моя особиста справа», — помічник депутата_1

Сергій Каплін і його помічник Олександр Шамота

Шамота додав, що судитиметься з екс-дружиною Капліна Маргаритою. «Вона не мала права ляпати пресі, що їй заманеться. Я нікому ніколи не розповідав про її стосунки з колишнім чоловіком, хоча знаю багато. Я подам на неї в суд», – заявив він.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР повідомляв, що причиною розлучення Сергія Капліна стала його гомосексуальна орієнтація. За словами його екс-дружини Маргарити, п’ять років тому вони розлучилися, бо Каплін пішов від неї до свого тренера Олександра Шамоти.

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27