Недбалість Лисака та полтавських лікарів ледь не вбила дитину. Розслідування «Останнього Бастіону»

ПОЛТАВА
13.06.2015, 05:07

Нещодавно всю країну вразила новина про Альбіну Гохалтер. Дівчинці, яка з мамою Оленою приїхала до Полтави з Угледарська Донецької області прооперували здорову праву нирку, коли медичного втручання потребувала хвора – ліва нирка.

Усі жалілися на недбальство лікарів полтавської дитячої клініки й чиновників, але ті говорять про цей випадок, ніби нічого кримінального не сталося, а до заступника міністра охорони здоров’я Віктора Шафранскього приголомшливий факт недбальства й непрофесійності лікарів узагалі не дійшов.

Лідер ГО «Останній Бастіон» звернувся до начальника охорони здоров’я Полтавської області Віктора Лисака й поставив йому ряд питань щодо лікування й медичних помилок ескулапів, але Лисак не знайшов чого відповісти й послугувався завченими відмовками. Геннадій Сікалов пообіцяв Лисаку, якщо протягом тижня не люструє себе сам, це зробить обурена громадськість Полтави. Вина профільного департаменту в ситуації з Альбіною Гохалтер очевидна, - каже лідер «Останнього Бастіону» Геннадій Сікалов, - «і винні мають понести відповідальність, щоби надалі таких каліцтв дітей не траплялося». 


Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04