Ну, і хто з них «клоун» – міський голова О.Мамай чи суддя?

ПОЛТАВА
12.09.2014, 08:12
Ну, і хто з них «клоун» – міський голова О.Мамай чи суддя?

Міський голова Олександр Мамай цими днями, після того як його доставили в Октябрський суд примусово, а потім ще й оштрафували на 1700 гривень за неповагу до суду, неабияк розлютився. Він навіть заявив, що вважає суддю «клоуном»:

— У кожного в дитинстві є мрія: хто хоче стати космонавтом, хто розвідником, а суддя Гольник, вочевидь, мріяла працювати у цирку клоуном, — сказав Мамай журналістам. — І ця її мрія збулася. Я спочатку підігрував їй, але потім мені набридло дивитися на цирк і я пішов до лікарні, щоб перевірити свій тиск. Лікарі підтвердили, що були проблеми, документи суддя отримала.

При цьому Мамай заявив, що платити штраф не буде, а натомість подасть апеляцію.

Справді, цирк! Тільки хто ж у ньому клоун?

Давайте згадаємо: скільки разів Мамая збиралися засудити, скільки разів він був на судовому засіданні і скільки разів проігнорував? Якщо почати з останнього, то ми тут з колегами спробували пригадати «навскидку», але так і не змогли… Збилися з рахунку! Зате всі добре пам’ятають, що в суді Мамай з’являвся усього двічі.

Однак ненадовго…

Першого разу йому раптом прямо в суді стало зле і чолов’ягу забрала швидка… Другий раз це трапилося уже 5 вересня – після того, як суд ухвалив грізне рішення: дістати «прогульника» хоч з-під землі і доставити його в суд! Пильні правоохоронці вистежили Мамая в ляльковому театрі і привезли таки на вул. Навроцького у таке нелюбиме самим Мамаєм приміщенні колишнього дитсаду. Ну, здавалося б, усе – попався, голубчик! Та доки шукали адвоката, те та се, кинулися – а вже й Мамая нема! Знову втік…

І це при тому, що уже впродовж кількох місяців цієї «судової епопеї» Мамай не один раз «хворів», «їздив у відрядження у Кабмін», «проводив сесію», «був на важливій нараді», «їздив на інавгурацію Президента»… А в суд все потрапити не міг!

От, і 5 вересня перенесли засідання на наступний день, а мер через помічників їм довідочку – мовляв, прихворів я…

Суддя ухвалила рішенні призначити чергове засідання на 17 вересня (до речі, у цей день має відбутися сесія обласної ради – отже, майте на увазі, що є ще один привід не прийти до суду). Хоча цього разу вже може ухвалять логічне за таких обставин рішення: у разі неявки Олександра Мамая і його адвоката Олександра Ковжоги розглянути справу без їх присутності.

Хоча цими днями той же Олександр Мамай уже заявив журналістам, що ні про суд 17 вересня, ні про ухвалене рішення ще не чув… Хоча про це принаймні повідомили ледь не всі місцеві ЗМІ!

Ну, так і хто тут клоун???

Як не згадати старий, ще радянських часів, анекдот.

До директора цирку приходить якийсь чоловічок і пропонує «сногсшибатєльний номер», про який завтра говоритиме все місто. «Народ будєт в шоке!»

-І що ж для цього треба? – питає директор.

-Суцільні дрібниці: білий фрак, пістолет і мішок гі…на…

-А деталі?

-Все дуже просто: підвішуємо мішок з гім..ом під куполом і мій помічник з різних боків починає по ньому стріляти…

-…???!!!

-…і ось коли всі глядачі будуть у гі…ні, з’являюся я – у білому фракові!..

Щось подібне й у нас у Полтаві, яку дехто уже перетворив на цирк: усі в гі..ні, і лише один чоловік «білий і пухнастий»! Ще й розказує про клоунів…

Віктор ПИСАРЕВСЬКИЙ.


Читайте також:
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
15:35
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11