Олег Бех рве точку «Ж», відпрацьовуючи приміряні генеральські погони

ПОЛТАВА
27.07.2017, 10:32
Олег Бех рве точку «Ж», відпрацьовуючи приміряні генеральські погони

Начальник ГУ НП у Полтавській області, полковник поліції Олег Бех дав підлеглим вказівку застосувати ст. 208 КПК України до головреда «Останнього Бастіону» Геннадія Сікалова. Вказівку про затримання уповноваженою службовою особою Бех запустив після незаконно розшуку нашого головного редактора, оголошеного вчора.

БІЛЬШЕ: Агонія примітивників НКВД: після фейкової підозри оголошено фейковий розшук головреда «Бастіону»

Після фейкової підозри і фейкового розшуку, ГУНП спробує затримати Сікалова з порушенням чинного законодавства. Причиною може стати інкриміноване на цей раз розпинання снігурів під Слов’янськом чи повідомлення про смертоносну комету, яка, за даними науковців, наблизиться до Землі (а отже, неодмінно і до ГУНП у Полтавській області) у 2022 році.

Видання припускає, що черговим витком розправи над «Останнім Бастіоном» Бех відпрацьовує генеральські погони. За нашою інформацією, полковнику пообіцяли підвищення і переведення до керма ГУНП рідної Одещини до Дня Незалежності, 24 серпня. Звісно, за умови успішної ліквідації нашого видання і ув’язнення головного редактора.

Олег Бех рве точку «Ж», відпрацьовуючи приміряні генеральські погони _1

Олег Бех, коли дивиться на себе-генерала у дзеркало

Наявність такої інформації дає зрозуміти логіку ГУНП у їх рішенні оголосити про розшук Геннадія Сікалова, порушивши Ухвали Октябрського суду м. Полтави, винесені Іменем України.

Олег Бех рве точку «Ж», відпрацьовуючи приміряні генеральські погони _3

Олег Бех рве точку «Ж», відпрацьовуючи приміряні генеральські погони _5

Події політичного переслідування Сікалова на замовлення голови Полтавської ОДА Головка засвідчують, що керівний склад ГУНП і виконавці-примітивники пропили рештки свого інтелекту, якщо оголосили в розшук людину, що наразі перебуває в Полтаві, має ввімкнені засоби зв’язку, через які на днях спілкувалася з оперуповноваженим, а сьогодні – із заступником начальника ГУНП. Або ж Олегові Беху так свербить перебратися ближче до моря.

В ТЕМУ: Керівника ГУ НП Полтавщини Олега Беха підозрюють у корупції – НАЗК

Про абсурдність розшуку і підозри дивіться більше у прямій трансляції з Геннадієм Сікаловим сьогодні о 16-00 годині.

P.S. Олегові Беху

Генеральські, як і будь-які інші погони, треба заслужити багаторічним сумлінним служінням громадянам і Україні, а не політичними переслідуваннями, покриваннями злочинів, закриттям кримінальних справ за майнову винагороду.

У світі все нерозривно пов’язано і перебуває в гармонії і балансі. За лікті в крові неодмінно спитається. Якщо не в цьому житті, то в інших. 

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00