Олег ГОРБЕНКО: ЯК ВИЖИТИ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ ?

ПОЛТАВА
29.04.2015, 15:07
Олег ГОРБЕНКО:  ЯК  ВИЖИТИ  В  УМОВАХ  СЬОГОДЕННЯ ?

Майстер – клас від головного пожежного корупціонера Полтавщини.

Як повідомлялося раніше, «Останній бастіон» в грудні 2014 року звернувся до голови Уряду, Генерального прокурора, Голови СБУ, Міністра внутрішніх справ України, Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій (на той час заарештованого нині Бочковського С.С.) з підтвердженою інформацією щодо корупційних діянь та кримінальних злочинів першого заступника начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Полтавській області полковника служби цивільного захисту Горбенка Олега Миколайовича (http://bastion.tv/news/kandidat-1-na-lyustraciyu-sered-poltavskih-ryatuvalnikiv/).

У відповідності до діючого законодавства, Головою служби підписано наказ про відсторонення «винуватця свята» від посади та проведення службового розслідування ще 14 січня 2015 року (http://www.mns.gov.ua/content/laws_nak15.html), після проведення перевірки матеріали по злодіянням направлено до МВС та Генеральної прокуратури. За наявними відомостями прокуратурою Полтавської області відкрите кримінальне провадження та провадяться слідчі дії.

З моменту відсторонення та до цього часу усунений полковник не виконує жодних функцій та завдань, отримує за свою бездіяльність чималеньку заробітню платню, в обслуговуванні його та його родини задіяний службовий автомобіль BMW-530 державний номер ВІ1010ВМ з водієм, який о 7-й ранку щоденно прибуває до нещодавно придбаного за 2 мільони гривень приватного маєтку по вул.Кірова, 50-а в с.Гожули, що під Полтавою, та відвозить за державний кошт, на державній машині, спалюючи державний бензин, діточок бездіяльного полковника на 8-му годину до школи №3, що по вул.Куйбишева в центрі Полтави, порушуючи всі правила дорожнього руху висаджує діточок високо посадовця на 2-й полосі кільця в центрі міста, а потім, щоденно, після закінчення занять молодшої дитини відвозить її у Гожули, а через годину-півтори, після навчання старшої дитини знов везе вже її знов у Гожули.

Олег ГОРБЕНКО:  ЯК  ВИЖИТИ  В  УМОВАХ  СЬОГОДЕННЯ ?_1

Олег ГОРБЕНКО:  ЯК  ВИЖИТИ  В  УМОВАХ  СЬОГОДЕННЯ ?_3

Олег ГОРБЕНКО:  ЯК  ВИЖИТИ  В  УМОВАХ  СЬОГОДЕННЯ ?_5

Олег ГОРБЕНКО:  ЯК  ВИЖИТИ  В  УМОВАХ  СЬОГОДЕННЯ ?_7

Олег ГОРБЕНКО:  ЯК  ВИЖИТИ  В  УМОВАХ  СЬОГОДЕННЯ ?_9

Олег ГОРБЕНКО:  ЯК  ВИЖИТИ  В  УМОВАХ  СЬОГОДЕННЯ ?_11

Крім зазначених вояжів, державний автомобіль переміщує тіло поважного полковника на обід, через годину забирає з обіду, та ще й дружину на роботу-з роботи встигає перевозити. Таким чином, економлячи на неслужбових поїздках власні статки, бездіяльний посадовець щоденно свідомо наносить збитки державі, безцільно проїжджаючи 150-200 кілометрів на добу, що в місяць становить більше 3-х тисяч кілометрів, в перекладі на бензин – більше 400 літрів, а грошовий еквівалент витрат держави на переміщення тілесних мас родини Горбенків щомісячно становить близько 9200 гривень, це прямі збитки державі в особливо великих розмірах, це ті кошти, які так не вистачає державі на АТО або на придбання пожежних машин, палива, форменого одягу рядовим рятувальникам, підвищення їх заробітної платні.

Теперішній керівник українських рятувальників Зорян Шкіряк був сильно здивований, що рядовий боєць-рятувальник отримує 2000 гривень у місяць і щоденно ризикує власним життям. Побачимо, на скільки він здивується, коли побачить що місячне безцільне та безпідставне переміщення тіла головного пожежного корупціонера Полтавщини коштує державі як 5 рятувальників, та чи будуть повернуті кошти за цей період до державного бюджету.

Як могло трапитися подібне? Пошепки в рядах рятувальників подейкують, що в січні керівництво транспортної служби забрало у Горбенка автомобіль, але після потужного пресингу, тиску та залякування з боку Горбенка і погроз звернення до високих покровителів вони були вимушені повернути пану автомобіль.

Скільки ще український народ буде потерпати від таких захисників?

Читайте також:
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
вчора, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
вчора, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
01 травня, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
01 травня, 06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
30 квітня, 14:45