Полтавське побоїще біля Міськради. Бійка, втеча, перша кров.

ПОЛТАВА
10.07.2015, 10:00

Сьогодні сесія міськради, на якій пікетували проти підняття тарифів на комунальні послуги, вартість проїзду в громадському транспорті та злочинні дії міського голови Олександра Мамая відбувалася далеко за межами будівлі. Після словесної полеміки та обміну стусанами в стінах будівлі з нардепом Капліним, Мамай зачинився в кабінеті. Громада й депутати заблокували кабінет очільника Полтави й намагалися його відчинити, але згодом міський голова сам вийшов і спробував накивати п’ятами з приміщення міськради.

«Фольксваген», на якому намагався втекти Мамай із водієм таки було заблоковано. Сергій Каплін намагався вдертися в салон до Олександра Мамая, але зрештою, не витримавши тиску, автівка Мамая дала газу. Під колеса Мамаю потрапив міський депутат Шамота й кілька людей, зокрема й працівників ЗМІ.

Автівку, на якій міський очільник майже зумів вирватися за межі міськради, заблокували біля самісіньких воріт. Олександр Федорович вийшов до камер і сказав, що наїхав на Шамоту та ще кількох людей, зокрема й журналістів, у стані афекту.

Мамай так прокоментував наїзд:

"Я збирався їхати на обідню перерву. Автомобілю не давали проїхати, народний депутат Каплін затримав мене і вдарив, тоді я зрозумів, що моєму життю загрожує небезпека, тому я почав їхати

"Я був у стані афекту і не відразу зрозумів, що відбувається", - відповів Мамай на питання, чому він наїхав на кількох людей, коли тікав від обуреної громади. 

ГО "Останній Бастіон" вважає недостойним брати безпосередню участь у влаштованому й проплаченому Капліним, Шамотою та іншими цирку. Чи може хтось із перерахованих бути гідним обличчям міста як його очільник? Особисто ми переконані, що ні. Сабонтуй, чи як її називають самі організатори революція, влаштована кандидатами на посаду міського голову Полтави не що інше як дешевий піар. І ті, хто хоче прийти до влади внаслідок такого "перевороту" будуть іще гірші за нинішню владу. Це не суб'єктивна думка "Бастіону", це - закон революцій (згадати хоча б Жовтневу). Справжня, а не проплачена революція піднімає тисячі людей, а не купку зацікавлених у Капліні осіб. 

Подивимося, на які серйозні кроки, окрім показної крові Шамоти вдасться Каплін та його компанія.


Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
17 квітня, 12:23