Полтавський Держгеокадастр виділив землю 29 атовцям із Гребінки

ПОЛТАВА
17.08.2016, 16:15
Полтавський Держгеокадастр виділив землю 29 атовцям із Гребінки

29 учасників війни на Сході України отримали земельні наділи в Гребінці Полтавської області. Дозволи на розроблення проектів землеустрою військовим передав Вадим Чувпило, в.о.начальника Держгеокадастру в Полтавській області. Захід відбувся у рамках робочого візиту керівника в Гребінку 17 серпня.

Полтавський Держгеокадастр виділив землю 29 атовцям із Гребінки _1

– Сьогодні з робочим візитом, відвідав один з найвіддаленіших з районих центрів Полтавщини – Гребінку. З поміж інших виробничих питань, завдяки злагодженій роботі місцевої влади та Головного управління Держгеокадасту у Полтавській області, 29 бійців АТО отримали земельні наділи. Це традиційний захід, який підтверджує, що показники ефективності роботи не у статистиці, а у свідомості задоволених такою роботою громадян, – прокоментував Вадим Чувпило на сторінці у Фейсбуці.

Полтавський Держгеокадастр виділив землю 29 атовцям із Гребінки _3

Полтавський Держгеокадастр виділив землю 29 атовцям із Гребінки _5

Нагадаємо, понад 200 учасників війни на Сході України отримали документи на право власності земельними ділянками місяць тому в Полтаві.

БІЛЬШЕ ЧИТАЙТЕ: Понад 200 атовців отримали земельні ділянки в Полтавському районі

Землю учасникам війни на Сході України передав полтавський фахівеь із енергетики та екологічних питань Геннадій Сікалов та Віктор Якович Манжос, у минулому начальник ІІ відділу Полтавського обласного військкомату.

Читайте також:
Полтава
Доволі молодий за мірками історії промисловий центр Полтавського краю ризикує залишитися без садочків. Усе через спад народжуваності.
11:36
Полтава
Наслідуючи «зелених ямщиків», в інших містах Полтавщини зворохобилися ласі до дешевої пропаганди чиновники. Вони прикриваються фронтовиками.
08:09
Полтава
Громада міста Ляйнфельден-Ехтердінґен чим може допомагає Україні. Днями із Німеччини приїхав важливий для пожежників транспортний засіб.
10 травня, 19:24
Полтава
Вітчизняні мисливці за ворожими дронами у північно-східному прикордонні постійно потребують підтримки. Тил рішуче сприяє фронту.
10 травня, 14:53
Полтава
Суха, вітряна і спекотна погода в області протримається щонайбільше до кінця тижня. Це може спричинити пожежі в екосистемах.
10 травня, 06:08
Полтава
Полтавський окружний адміністративний суд відхилив позов Мамая щодо поновлення на посаді міського голови
09 травня, 18:35