Пожежна безпека від «клану Горбенків» смертельно небезпечна для життя та здоров’я жителів Полтавщини

ПОЛТАВА
04.03.2015, 12:35
Пожежна безпека від «клану Горбенків» смертельно небезпечна для життя та здоров’я жителів Полтавщини

Раніше «Останній Бастіон» писав, як «клан» полтавських рятувальників батька і сина Горбенків, руками підлеглих інспекторів, загнав кілька сотень підприємств області на обслуговування сигналізацій до своєї фірми «Пожежне спостерігання». Але, як стало відомо «Останньому Бастіону», не тільки спадкові посадові злочини притаманні цьому «родинному» бізнесу. На своєму шляху по нахабному зароблянню коштів ця родина з ознаками мафіозного клану знехтувала найдорожчим – життям та здоров’ям своїх земляків, спаплюжила основні принципи, встановлені статтею 3 Конституції України, згідно якої людина, її життя і здоров’я, безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
Отже, шановні земляки, якщо ви мешкаєте у будинку, в якому на першому поверсі розташований магазин, офіс, перукарня або інше громадське приміщення, то можливо, ви стали заручником «клану» Горбенків. Знайдіть хвилинку вільного часу, вийдіть на двір та уважно придивіться до зовнішніх стін вашої оселі на рівні між першим та другим поверхом. Якщо ви побачили металеву антену невідомого, або відомого призначення, - будьте впевнені на 200%, ви саме «попали» в заздалегідь розставлені тенета родини Горбенків, стали заручниками їх бізнесу. Редакція «Останнього Бастіону» виявила такі антени на багатьох будівлях, в тому числі й на дитячих закладах. Із здивуванням ми споглядали на 5 таких антен, що встановлені на житловому будинку, де мешкає діючий губернатор Полтавщини Валерій Головко. Взагалі, як повідомило анонімне джерело з фірми «клану», таких пристроїв на території області встановлено більше тисячі.

Так виглядає згадана антена.

Пожежна безпека від «клану Горбенків» смертельно небезпечна для життя та здоров’я жителів Полтавщини_1


Довжина її близько двох метрів, така собі срібляста штука, два метри вверх та пів-метра під кутом униз, а з неї ще виходить чорний провід та йде у стіну будинку. Висить собі, і начебто нікому лиха не коїть. Але той чорний провід підключений до передавача системи охранного мониторінга «VIRIAL - RFM» виробництва «Трансекспо». Виробник люб'язно надав технічну характеристику свого виробу.

Пожежна безпека від «клану Горбенків» смертельно небезпечна для життя та здоров’я жителів Полтавщини_3


Система охранного мониторинга «VIRIAL - RFM»

(Техническое описание и инструкция по эксплуатации)

• Диапазон рабочих частот - 3848 МГц.
• Модуляция сигналов - частотная (16K3F1D).
• Полоса девиации частоты – 5 КГц.
• Скорость передачи информации – 1200, 2400 бод.
• Излучаемая мощность контроллеров-передатчиков – 5 Вт,
с дополнительным усилителем – до 20 Вт.
• Чувствительность приемников базовой станции и ретрансляторов – не хуже 0,5 мкв при соотношении сигнал/шум 12 дБ.
А тепер, шановні земляки, згадайте про ті фактори небезпеки, які несе в собі мобільний телефон, оскільки небезпеку цього малопотужного передавального засобу багато разів вивчали. Зверніть увагу лише на одну з багатьох статей в мережі інтернет, опубліковану за результатами багаторічних досліджень виданням РБК (http://top.rbc.ru/health/01/06/2011/598320.html), де зазначається, що «ВОЗ впервые признала смертельную опасность мобильных телефонов Всемирная организация здравоохранения (ВОЗ) впервые заявила о том, что мобильные телефоны могут вызвать рак головного мозга. Доводы об опасности мобильников выдвинула группа в составе 31 экспертов из 14 стран на заседании Международного агентства по исследованию рака (МАИР) при ВОЗ в Лионе, изучив сотни научных исследований. Всемирная организация здравоохранения (ВОЗ) впервые заявила о том, что мобильные телефоны могут вызвать рак головного мозга. Доводы об опасности мобильников выдвинула группа в составе 31 экспертов из 14 стран на заседании Международного агентства по исследованию рака (МАИР) при ВОЗ в Лионе, изучив сотни научных исследований. Специалисты проанализировали связь между смертельным заболеванием и типом электромагнитного излучения, исходящего от мобильных средств. Полученные сведения позволили им назвать использование устройств как "возможно канцерогенное" для человека, так как оно может привести к развитию глиомы — опухоли головного мозга. Исследование, проведенное в 2004г., выявило увеличение риска развития заболевания на 40% среди тех, кто в среднем общался по телефону более 30 минут в день в течение 10 лет. В свою очередь директор МАИР Кристофер Уайльд сказал: "Учитывая выводы экспертов, нам необходимо провести дополнительной исследование, которое позволит взглянуть на связь между долгосрочной перспективой использования мобильных телефонов и раком мозга. До получения точной информации по возможности нужно сократить воздействие электромагнитных полей на мозг, используя гарнитуры хендс-фри или общаясь через смс".
До такого висновку приходять вчені медики, фізіологи, онкологи вивчивши вплив маленького мобільного телефону, потужність якого ледь сягає 0,5 ват. Ви розумієте, що це не пусті слова, реальна загроза здоров’ю, а подекуди й життю існує. Але ніхто, здається, не досліджував вплив отих 5-ти або ж 20 ватних передавачів та їх антен (які в 10 або 40 разів потужніші за мобільник), що повстановлювала фірма Горбенків на ваших домівках. Згадайте, чи не частіше після появи антени ви почали хворіти, чи не частіше почали уходити з життя ваші сусіди від хвороб, що викликаються радіовипромінюванням, чи не частіше у вас почав з’являтися шум у вухах та серцеві болі, не здолала лі вас стенокардія і гіпертонія? Чи не сильніше, на диво, на вашому підвіконні ростуть кактуси та інші квіти, які спроможні поглинати випромінювання?
Якщо ви побачили хоча б одну з зазначених ознак, запитайте власника цієї антени, а чи є в нього санітарний паспорт на цей передавальний прилад, а чи проведені натурні випробування потужності радіовипромінювання в кожному місці встановлення, а чи є у нього санітарно-гігієнічний висновок про безпечність радіовипромінювання в кожному конкретному місці, де використовується ця апаратура? Запитайте також і державну установу, що повинна здійснювати державний нагляд в цій галузі – Державну санітарно-епідеміологічну службу України, чому вона не бачить цих негараздів, чому не вживає заходів? Наказом Міністерства охорони здоров’я України №239 від 01.08.1996 року «Про затвердження державних санітарних правил та норм», зареєстрованим Міністерством юстиції України №488/1513 від 29.08.1996 року затверджені "Державні санітарні норми і правила захисту населення від впливу електромагнітних випромінювань", якими встановлюються певні державні вимоги до радіопередавачів та їх власників, а також до органів контролю - Державної санітарно-епідеміологічної служби України.
Згідно пункту 1.6.8. зазначених правил, «Кожен радіотехнічний об’єкт, який випромінює в навколишнє середовище електромагнітну енергію, повинен мати санітарний паспорт, що містить такі дані:
- найменування;
- адресу;
- рік введення в експлуатацію;
- відомості про реконструкцію;
- ситуаційний план з позначенням меж санітарно-захисної зони і зони обмеження забудови;
- потужність кожного передавача і їх кількість;
- місця розміщення антен і напрямки їх випромінювання;
- тип кожної антени;
- коефіцієнт підсилення антени;
- висоту розташування фазового центру кожної антени;
- кут напрямку максимального випромінювання кожної антени (нижнього променя);
- робочі частоти (діапазон частот);
- тип модуляції;
- коефіцієнт втрат в антено-фідерному тракті на передачу;
- діаграми спрямованості антен в горизонтальній та вертикальній площинах;
- час і режим роботи на випромінювання;
- матеріали розрахунків розподілу рівнів ЕМП на території, яка прилягає до РТО;
- результати вимірювань рівнів ЕМП із зазначенням використаних вимірювальних приладів (тип, номер приладу, дата держперевірки);
- висновки спеціаліста санітарно-епідеміологічної служби за результатами обстеження об'єкта;
- рекомендації щодо нормалізації електромагнітної обстановки (при необхідності);
- результати використання приписів санітарно-епідеміологічної служби;
- дата обстеження.

Як нам здається, ні клан заробітчан коштів, ні чомусь Держсанслужба до цього часу навіть і не здогадувалися про таку вимогу. Постає законне питання, чому одні, напевне, багато років не виконували ці вимоги на території області, а інші не бачили, що останні зухвало нехтують безпекою громадян.
Не хочеться вірити, але тут, напевне, задіяні якісь хворобливі процеси, що пов’язані з грошима та очима, лікувальний рецепт по яким викладений у Кримінальному кодексі України.
Розуміючи, що цю хворобу здатні вилікувати лише столичні імениті «лікарі» з Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, «Останній Бастіон» звертається з вимогою до Генерального прокурора України, Голови служби безпеки України, Міністра внутрішніх справ України навести лад в цих корумпованих схемах нехтування законодавством держави, та здійснити всі необхідні дії, вважаючи цю статтю повідомленням про можливий непоодинокий злочин.
«Останній Бастіон» звертається також з вимогою до Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-Міністра України Арсенія Яценюка, губернатора Полтавської області Валерія Головка дати необхідні доручення силовим та правоохоронним структурам щодо проведення принципового розслідування та встановити жорсткий контроль за його проведенням, за результатами якого інформувати громадськість Полтавщини через публікацію відповіді на нашому сайті.


Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06