Рух ЛГБТ розпочав цькування співробітниці українського банку, яка звернулася до клієнта «за неправильним гендером»

УКРАЇНА
03.09.2019, 13:55
Рух ЛГБТ розпочав цькування співробітниці українського банку, яка звернулася до клієнта «за неправильним гендером»

Українців хочуть примусити ретельніше підбирати займенники та роди дієслів – в інакшому випадку можна отримати проблеми на роботі і стати об’єктом цькування.

У Києві розгорівся «гендерний» скандал. Співробітниця одного зі столичних відділень «Приватбанку» звернулася до відвідувача як до чоловіка у той час, коли сам він вважає себе жінкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга гендеру»: нардеп від партії Зеленського хоче ратифікувати Стамбульську конвенцію

Події розгорнулися вчора, 2 вересня.

До відділення банку зайшла особа, яка називає себе «Анастасія Єва Домані». Домані народився чоловіком, отримав ім’я Олександр, але вважає себе «трансгендерною жінкою». Минулого року він навіть змінив документи на жіночі. Попри те, що Домані приймає гормональні препарати, одягається і намагається виглядати як жінка, обличчя все одно видає у ньому чоловіка.

Рух ЛГБТ розпочав цькування співробітниці українського банку, яка звернулася до клієнта «за неправильним гендером»_1

В умовах побутової ситуації одна зі співробітниць банку, Інна Гуглевець, звернулася до Домані як до чоловіка. Як з’ясувалося пізніше, Інна знала, що Домані чоловік, бо рік тому займалася переоформленням його документів. ЛГБТ-активіст сприйняв звернення у чоловічому роді за образу і влаштував скандал.

Під час суперечки з’ясувалося, що співробітниця банку не підтримує ідей ЛГБТ. Це ще більше розлютило Домані, і в бік дівчини посипалися погрози.

Опісля у прихильних до руху ЛГБТ ЗМІ проти Інни розгорнулася кампанія цькування. У «Приватбанку» не тільки не заступилися за співробітницю, але й вибачилися перед ЛГБТ-активістом. Не виключено, що до дівчини застосують покарання.

Рух ЛГБТ розпочав цькування співробітниці українського банку, яка звернулася до клієнта «за неправильним гендером»_3

З присвячених Домані публікацій, які з’являлися впродовж останніх кількох років, відомо, що він не вперше фігурує у скандалах. Так, він був фігурантом конфлікту з охороною одного з нічних клубів столиці. Крім того Олександр-Анастасія намагався користуватися послугами жіночого фітнес-клубу.

Наразі ЛГБТ-активіст стверджує, що готує проти дівчини, з якою у нього виник конфлікт, звернення до поліції та позов до суду.