«Слідча 5 разів проігнорувала замовний лист» – розвінчання фейкового розшуку головреда «Бастіону»

ПОЛТАВА
28.07.2017, 11:10

П’ять разів старша слідча СУ ГУНП у Полтавській області Тетяна Кіяшко відмовилася взяти в кур’єра замовний лист від головного редактора «Останнього Бастіону» Геннадія Сікалова, в якому він повідомляв про відсутність процесуального статусу підозрюваного в кримінальному провадженні, за яким 26 липня було розміщено інформацію про оголошення його в розшук.

«Слідча 5 разів проігнорувала замовний лист» – розвінчання фейкового розшуку головреда «Бастіону» _1

24, 25, 26, 27 і сьогодні, 28 липня кур’єр Нової Пошти доставляв замовний лист за місцем роботи слідчої по вул. Сковороди, 2б, повідомили нас у Новій Пошті. Стільки ж разів Тетяна Кіяшко відмовилася приймати замовний лист на її ім’я. 

У листі головний редактор зазначав, що підозру у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України йому особисто не вручали. Особа, якій не вручили підозру, не може бути оголошена в розшук. Будь-які слідчі дії відносно неї вважаються незаконними.

«Слідча 5 разів проігнорувала замовний лист» – розвінчання фейкового розшуку головреда «Бастіону» _3

«Слідча 5 разів проігнорувала замовний лист» – розвінчання фейкового розшуку головреда «Бастіону» _5

Також Сікалов повідомляв слідчу, що Ухвалою Октябрського районного суду м. Полтави зобов’язано слідчого або процесуального прокурора вчинити дії щодо виключення з ЄРДР відомості про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину. Як ми писали раніше, сама підозра складена на основі копії з копії підробленого договору страхування страховою компанією ПрАТ «Залізничні Шляхи».

ФАБУЛА СПРАВИ: Агонія примітивників НКВД: після фейкової підозри оголошено фейковий розшук головреда «Бастіону»

Звернення до ГПУ про злочин керівництва полтавських правоохоронців

У листі слідчій головред «Бастіону» ще раз вказав своє теперішнє місце проживання і засоби зв’язку, за якими вона може направити процесуальні документи або провести процесуальні дії, передбачені КПК України.

Попри Ухвалу Октябрського суду і навмисне ухилення слідчої Тетяни Кіяшко від виконання службових обов’язків із метою не залучати до матеріалів досудового розслідування документи, що впливають на хід розслідування, МВС 26 липня розмітило інформацію про розшук Геннадія Сікалова. Відповідне повідомлення з’явилося на офіційному сайті МВС із грубим порушенням. Так, в інкримінованій статті звинувачення, що слугувала підставою розшуку, професіонали МВС зовсім «випадково» не зазначили ч.2 ст. 15 (замах на злочин) КК України. Цим умисно було спотворено статтю звинувачення.

«Слідча 5 разів проігнорувала замовний лист» – розвінчання фейкового розшуку головреда «Бастіону» _7

«Останній Бастіон» через офіційну публікацію звертається до Генеральної прокуратури, МВС України, ГУНП у Полтавській області з вимогою припинити політичне переслідування головного редактора видання.

Притягнути до кримінальної відповідальності начальника слідчого управління ГУНП у Полтавській області Сергія Чижа, старшу слідчу СУ ГУНП Тетяну Кіяшко за незаконне вручення підозри, тиск і погрози на адресу Сікалова і його родини, умисне невиконання Ухвал Октябрського районного суду м. Полтави.

Виконати рішення суду з виключення з ЄРДР відомостей про оголошену підозру, скасувати незаконно оголошений розшук.

Публічно вибачитися перед головним редактором видання «Останній Бастіон» Геннадієм Сікаловим за його умисну дискредитацію. 

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27