Стрелюк знову купує собі прокурорське крісло

ПОЛТАВА
24.06.2015, 13:51
Стрелюк знову купує собі прокурорське крісло

Як стало відомо прокурор Полтавської області Як Стрелюк, не дивлячись на численну кількість скарг навколо нього, у цей час збирає гроші з полтавських бізнесменів для того, щоби дати хабаря високим чинам у Генпрокуратурі України для того, щоби залишитися на посаді.

Нагадаємо, наш ресурс уже інформував читачів про належність Стрелюка до крадіжки газового конденсату, кришуванні незаконного бізнесу, тотальній корупції та хабарництві в прокуратурі Полтавської області, котру зовсім не торкнулася люстрація. Усіх людей Пшонки в обласній прокуратурі Стрелюк зберіг. Навіщо розганяти кадри, які «вміють заробляти для нього гроші».

Але ці аргументи не є вагомими для керівництва Генпрокуратури. І затримання слідчого міліції на порозі обласної прокуратури з хабарем для Стрелюка, і отримання хабаря Лубенським прокурором Кулішем, і порушення карної справи Печерським судом Києва не є аргументами для люстрації Стрелюка та його заступника Кравченка.

Люструвати Стрелюка збиралися ще на посаді Василіківського прокурора за порушення карної справи та арести майданівців. Ці матеріали ви також можете знайти на нашому порталі. Але якась «невидима» сила захищає Яна від покарання за всі його злочини. Сам Стрелюк розповідає, що йому допомагає в минулому замгенпрокурора Даниленко, якому він допоміг отримати 140 гектарів землі у Васильківському районі, адже саме в цей час був тамтешнім прокурором. Та мабуть, у Даниленка зараз не кращі часи і його самого можуть притягти до кримінальної відповідальності за скандал навколо БРСМ. Ось і зібрався Стрелюк вирішувати свої проблеми сам. Для цього він і збирає гроші з місцевих бізнесменів.

Невже нова влада нічим не відрізнється від попередньої і «мертві президенти» знову допоможуть залишитися корупціонеру на посаді прокурора області? Невже владі настільки байдужа думка жителів області, бізнесменів, які бачать увесь безлад, та які змушені годувати корупціонерів на всіх рівнях. Питань багато, що ж, давайте спостергіати за «реформою прокуратури». Чи ця реформа полягає лише в збільшенні вартості прокурорського крісла?



Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18