Театр лицедійства та маніпуляції ім. Лариси Гольник.

ПОЛТАВА
23.11.2017, 16:52

Погана звичка оперувати фактами під час незрозумілих, з першої точки зору, подій підказує мені, що не тільки Полтавщина, а і увесь нецивілізований світ втратили велику драматично-антикорупційну актрису, яка своєю недовершеною грою, в соціальних мережах, здатна змусити повірити в її невинятковість.

Мрія стати великою антикорупційною актрисою привела у травні цього року Ларису Гольник на сцену справжнього театру імені Гоголя, де вона постажувалася в ролі судді. Справа у тому, що з 16 квітня 2015 року Лариса Гольник перебуває у статусі судді без повноважень, про що вона вперто не говорить в своїх інтерв´ю.

Театр лицедійства та маніпуляції ім. Лариси Гольник._1

А суддя без повноважень, це як актриса без театру.

Різниця тільки в тому, що суддя без повноважень Гольник на роботу не ходить, а заробітну плату отримує. Незважаючи на те, що регулярно паплюжить своїх колег.

Але участь у виставі на сцені театру, як ми зрозуміли, була тільки репетицією перед бенефісом.

Бенефіс відбувся вчора ввечері у темному, темному, темному неосвітленому місці. Де не було, імовірно, навіть жодної відеокамери. Два невловимих, як ніндзя черепашки, представники древнього клану найманців вступили у нерівний бій з технологією поновлення у медійному просторі забутих старих облич лицедіїв під маскою антикорупціонерів які, стурбовані відсутністю телевізійної уваги, потребували негайного відродження.

Медійний бенефіс відбувся.

Бурхливі оплески. Завіса.

Люмпен в коментарях кличе на «Біс».

Але, словами К.С. Станіславського, хочеться сказати:- НЕ ВІРЮ...

І ось чому.

Після нападу озброєної до зубів битами трубами арматурами гумовими кийками резиновими трубами з твердою серединою (в інтерв‘ю різним виданням різняться види зброї), шокована нападом жінка робить селфі, і о 17.33 розміщує публікацію в ФБ на своїй сторінці. Схожу інформацію в себе на сторінці розміщує і Ігор Гавриленко, зі словами про те, що на Ларису напали, і вони вже 40 хвилин чекають на поліцію. Незрозумілим чином наступного дня цей пост Гавриленка зник.

Театр лицедійства та маніпуляції ім. Лариси Гольник._3

__________________________

О 17.42, через 16 хвилин після виклику поліції, Полтава 365 публікує ГОТОВУ статтю з фото та відео з місця події, на відео видно, як у кареті швидкої допомоги, після надання невідкладної допомоги, суддя Гольник спілкується зі слідчим.

__________________________

Театр лицедійства та маніпуляції ім. Лариси Гольник._5

Театр лицедійства та маніпуляції ім. Лариси Гольник._7

__________________________

Як пояснює Юрій Сулаєв, начальник відділу комунікації ГУ НП в Полтавській області, поліція в 17.26 отримала виклик від перехожих про те, що в парку йде бійка. В 17.40 слідчо-оперативна група прибула на місце трагедії. В 17.42 це зафіксувала камера одного з представників дійства.

__________________________


Театр лицедійства та маніпуляції ім. Лариси Гольник._9


__________________________

«Громадському»  подружжя Гольник повідомили, що викликали поліцію та швидку, але чекають вже понад півгодини.

__________________________


Театр лицедійства та маніпуляції ім. Лариси Гольник._11


__________________________

В коментарі «Коло»  о 17.55 подружжя Гольник повідомляє, що нікого не має, і що швидку вони не викликали.

__________________________


Театр лицедійства та маніпуляції ім. Лариси Гольник._13


__________________________

О 17.53 інший ресурс  розміщує готовий матеріал з фото та відео події.

__________________________



Театр лицедійства та маніпуляції ім. Лариси Гольник._15

Невідповідність у часі, словах та подіях змусила мене критично віднестись до вказаної події. Бо, як Ви знаєте, “диявол в деталях”. 

Сьогодні, на своїй сторінці в соціальних мережах суддя без повноважень - актриса Гольник активно постить всі матеріали, відносно вчорашньої прем´єри, незважаючи на те, що перебуває в лікарні? Під охороною. Після численних забоїв та струсу мозку?

Знаючи з власного досвіду, що підготовка матеріалів до публікації потребує часу, для мене особисто зрозумілою є та медійна активність, яку застосувало подружжя Гольник-Гавриленко для відновлення втраченої уваги ЗМІ.

Можливо, це і є відповіддю на питання кому було вигідна трагікомедія з нападом банди велосипедистів (тепер з пересторогою буду дивитись на дельтапланеристів).

Кількість репостів публікацій ЗМІ на сторінці у ФБ подружжя Гольник-Гавриленко вказує на імовірного вигодо-набувача події, а саме на суддю без повноважень Гольник, та перебуваючого в променях її медійної слави чоловіка-блогера Гавриленка.

На щастя, у здорової частини суспільства на сьогодні ще є запит на отримання критичної інформації.

Геннадій Сікалов

Більше: Суддя Гольник: Через тернії до зірокДеіконізація судді Гольник

Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10