ТРИВАЄ конкурс ФОТО З ЧИНОВНИКОМ

ПОЛТАВА
11.08.2015, 09:05
ТРИВАЄ конкурс ФОТО З ЧИНОВНИКОМ

"Останній Бастіон" почав нову рубрику: ФОТО З ЧИНОВНИКОМ. Кожен, хто надішле лист зі світлиною чиновника, що в робочий час перебуває в якомусь із місць відпочинку, на нашу електронну скриньку, сайт чи сторінку в мережі Фейсбук чи ВКонтакті отримає винагороду.

Цей місяць усі полтавські фотографи, аматори та просто люди з камерами на телефонах полюють за посадовцями, що вже відзначилися недисциплінованістю та часто-густо прогулюють роботу: прокурором області Яном Стрелюком, губернатором ОДА Валерієм Головком та його заступником Андрієм Пісоцьким.

Нагадуємо, що чиновники утримуються за рахунок наших із вами податків. Вони, як ті паразити чи гельмінти, живуть за рахунок інших. То чому ж вони не виправдовують стягнені з нас податки? Чому замість працювати й вирішувати нагальні проблеми, посадовці в робочий час дозволяють собі блукати різними, далеко не офіційно-діловими місцями й закладами? 

Маєте фото когось із цих чиновників, які в робочий час перебувають будь-де, але не на роботі?

Тоді тримайте: Звичайне фото Стрелюка-Головка-Пісоцького в будь-якому закладі, крім місця роботи - 200 грн

Селфі, на якому видно цих посадовців - 300 грн

Якщо вдасться відзняти цих утікачів від роботи в сауні, джакузі, басейні, напідпитку чи в компанії з гарячими дівчатами - 500 грн!

Умови конкурсу: Звісно, жодного фотошопу, чиновника має бути добре видно. Фотограф може надати лише по одному знімку Стрелюка, Головка та Пісоцького з одного місця й отримати за нього винагороду. Світлини надсилати з підписом "ДЯДЕ ГЄНЄ", без цього підпису фото розглядатися не буде. Обов'язкова прив'язка знімки до дати, місця й часу. Фото, надіслане онлайн (коли чиновники ще на місці) подвоюю отриману вами винагороду!

"Останній Бастіон" ГАРАНТУЄ КОНФЕДЕНЦІЙНІСТЬ ФОТОГРАФА, а перший щасливчик, хто надішле свою знімку чиновника-ледацюги, отримає 3 тис. грн!

ВАЖЛИВО: Надіславши нам фото з підписом "ДЯДЕ ГЄНЄ", фотограф віддає ГО "Останній Бастіон" усі права на використання, поширення й розповсюдження надісланого фотоматеріалу на умовах АНОНІМНОСТІ автора.

А в нас тим часом ПРОПОЗИЦІЯ. Той, хто надішле фото прокурора Полтавської області ЯНА СТРЕЛЮКА, де він у ЦЮ СЕРЕДУ в РОБОЧИЙ час перебуває в НЕРОБОЧОМУ МІСЦІ, ОТРИМАЄ ПОТРІЙНУ ВИНАГОРОДУ!

ТО ЯК? ЗМУСИВО ЧИНОВНИКІВ ПРАЦЮВАТИ РАЗОМ? ПОКАЖЕМО, ХТО В ПОЛТАВІ ГОЛОВНИЙ!

ВИНИКЛИ ПИТАННЯ? - 068 280 80 80 


Читайте також:
Полтава
У Полтаві водій збив качку, яка переходила дорогу, та поїхав далі.
вчора, 17:30
Полтава
Позаторік приватне підприємство «Дружба» застосувало на посівах гороху інсектициди та фунгіциди. Це призвело до масового мору бджолосімей.
вчора, 14:56
Полтава
Позаторік лише завдяки героїзму згуртованої команди патріотів вдалося уникнути окупації Полтавщини. Гадяч ледь не опинився у руках ворога.
вчора, 08:23
Полтава
«По їхніх плодах ви пізнаєте їх». Так, Христос заповів учням розрізняти людей не за словами, але за вчинками, які зчаста невидимі загалу.
17 березня, 15:42
Полтава
Представник олігархічного проєкту «Довіра» Андрій Сімонов підшукує собі нових покровителів. Очевидно, патронат Олега Кулініча став тягарем.
17 березня, 08:48
Полтава
Охлос вам продемонструє вашу духовність.
16 березня, 12:40