У Чернігівській області поліція відмовлялася розслідувати імовірне вбивство 14-річного хлопця

УКРАЇНА
02.11.2019, 05:07
У Чернігівській області поліція відмовлялася розслідувати імовірне вбивство 14-річного хлопця

У Прилуках Чернігівської області рідні 14-річного Дениса Чаленка не вірять у його загибель під колесами потяга ввечері 29 жовтня.

Як розповів місцевим журналістам батько загиблого Віктор Чаленко, син пішов на заняття з боксу і не повернувся додому вчасно, хоча раніше такого ніколи не траплялося.

Його почали розшукувати, і знайшли мертвим на залізничних коліях. Батько стверджує, що прибув до місця події майже одразу, але тіло сина уже було холодним. Також за межами залізничного полотна були виявлені плями крові.

Про нехарактерні для наїзду потяга травми сказали чоловіку і медики. На їхню думку, підліток уже був мертвий на момент проходження поїзда.

У Чернігівській області поліція відмовлялася розслідувати імовірне вбивство 14-річного хлопця_1

У поліції спершу відмовлялися враховувати свідчення батька та фахові висновки медиків. За офіційною версією Головного управління Нацполіції в області, підліток переходив залізничну колію у невстановленому місці, і його збив дизель-потяг.

Окремі ЗМІ повідомляють, що до вбивства Дениса можуть бути причетними діти чиновників, що працюють у судовій системі.

Лише 1 листопада стало відомо, що позслідуванням смерті підлітка займатиметься Головне слідче управління Національної поліції України. Начальника Прилуцького відділу поліції відсторонено від виконання службових обов’язків.