У Полтаві обирали найкращі малюнки в дитячому конкурсі «Тобі, мій захисник України»

ПОЛТАВА
19.12.2014, 11:05
У Полтаві обирали найкращі малюнки в дитячому конкурсі «Тобі, мій захисник України»

Учора, 18 грудня, у Галереї мистецтв імені Миколи Ярошенка відбулося урочисте оголошення переможців та лауреатів конкурсу образотворчого мистецтва «Тобі, мій захисник України».

Засновником цього конкурсу виступила ГО «Фонд захисту й підтримки талановитих дітей», яка взяла за мету підтримати бійців, котрі воюють на Сході України, а також пропагандувати у дитячому середовищі славні традиції української армії, патріотизм.

Конкурсні роботи були представлені малюнками, котрі були виконані умілими руками талановитої малечі. Завдяки цьому конкурсу, 150 юних художників змогли випробувати свої здібності.

«Всі діти, які брали участь в конкурсі малюнків, вони дуже талановиті й вже всі є переможцями, оскільки навіть участь цих дітей в акції, їх майстерність, прагнення до успіху, вже можна розцінювати як перемогу», - поділилася голова фонду Віра Кальник.

Урочисте нагородження було присвячене одному із найулюбленіших дитячих свят – Дню святого Миколая. Тож у день свята фонд організував святковий концерт, на який завітав Святий Миколай, відбулися музичні виступи.

ГО «Фонд захисту і підтримки талановитих дітей» нагородив переможців та лауреатів конкурсу дипломами, настінними календарями, котрі виготовлені на основі малюнків юних художників, а також новорічними солодкими наборами, квитками на «Ролердром» та до кінотеатру Котляревського.

За умовами положення про даний конкурс, усі малюнки, які були представлені до участі в даному заході, було урочисто передані архієпископу Полтавському і Кременчуцькому Владиці Федору, котрий є засновником та організатором фонду допомоги полтавським військовим. Владика відвезе ці дитячі малюнки полтавським військовим, котрі беруть участь в антитерористичній операції, щоб підтримати їх дух в нелегкий час.

У Полтаві обирали найкращі малюнки в дитячому конкурсі «Тобі, мій захисник України»_1

У Полтаві обирали найкращі малюнки в дитячому конкурсі «Тобі, мій захисник України»_3

У Полтаві обирали найкращі малюнки в дитячому конкурсі «Тобі, мій захисник України»_5

У Полтаві обирали найкращі малюнки в дитячому конкурсі «Тобі, мій захисник України»_7

Варвара Самохіна


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45