У Полтаві провели акцію «Первоцвіт-2017»

ПОЛТАВА
14.02.2017, 11:52
У Полтаві провели акцію «Первоцвіт-2017»

Полтавці взяли участь у загальнодержавній акції «Первоцвіт-2017». 


У рамках Всеукраїнської акції у місті було проведено ряд заходів, що пропагують збереження перших весняних квітів, які занесені до Червоної книги.
Представники Полтавської обласної бібліотеки Котляревського експонували книжково-ілюстративну виставку «Не зривайте первоцвіти». Гостей закладу ознайомили з видами рідкісних весняних квітів та методами їх збереження. 

У Полтаві провели акцію «Первоцвіт-2017» _1


Окрім цього, до акції долучилися і юні полтавці. Вихованці Полтавського обласного центру науково-технічної творчості презентували власну виставку-експозицію «Зроби паперові-збережи живі», на якій молодь показала витвори декоративно-прикладного мистецтва. 

У Полтаві провели акцію «Первоцвіт-2017» _3

У Полтаві провели акцію «Первоцвіт-2017» _5

Експозиції можна побачити у відділі документів із природничих та аграрних наук. Акція буде діяти до кінця березня.

Олександр Гуцул

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18