У Полтавському суді, де пройде засідання у справі Кернеса, представили нових голів

ПОЛТАВА
19.04.2015, 14:30
У Полтавському суді, де пройде засідання у справі Кернеса, представили нових голів

17 квітня в Київському районному суді міста Полтава відбулися збори суддів. Шляхом таємного голосування, служителі Феміди обрали нового голову Київського районного суду та його заступника.

За результатами голосування, перемогу отримав Шиян Володимир Миколайович, йому дістанеться пост глави Київського районного суду Полтави. Заступником голови обрали Яковенко Наталю Леонідівну.

Про це передає Мій Харков.

У прес-службі суду поінформували, відповідно до статті 20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» голова місцевого суду, його заступник обираються на посади зборами суддів відповідного суду строком на два роки, шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів, які працюють у відповідному суді .

А вже 28 квітня в Полтаві пройде засідання суду у справі харківського мера Геннадія Кернеса. Главу харківської мерії підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч.ч. 2,3 ст. 27, ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч. 2, 3 ст. 27 ч. 2 ст. 127 (катування), ч.ч. 2, 3 ст.27 ч.1 ст.129 (погроза вбивством) КК України.


Читайте також:
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12