Український Крим залишився тільки на тролейбусі полтавських чиновників

ПОЛТАВА
20.05.2016, 08:54


Старий полтавський тролейбус, що курсує за маршрутом № 6 «Завод ГРЛ — Південний вокзал», розмалювали псевдопатріотичними надписами в стилі «Кримнаш». 

 Український Крим залишився тільки на тролейбусі полтавських чиновників_1

Транспорт вийшов на маршрут у День вишиванки. Його першими пасажирами стали полтавські чиновники: Валерій Головко, голова Полтавської ОДА, Вадим Штефан, директор департаменту інформаційної діяльності Полтавської ОДА та інші. Їх супроводжували місцеві журналісти.

Ззовні тролейбус був розмальований надписами на кшталт «Діти хочуть побачити наш Крим». Та загалом жахливий стан комунального громадського транспорту це не змінило. Навіть у причепуреному для чиновників тролейбусі через несправність не відчинявся люк, не були обладнані пандуси для людей з обмеженими можливостями та матерів із візочками. 


Окрім цього багато людей відмовлялися їхати в транспорті разом із чиновниками та купою відеокамер. Та деякі пенсіонери нормально сприймали посилену увагу та пропонували керівникам ОДА спеціальну біблійну літературу.

Валерій Головко в коментарях зазначив, що давно не їздив на тролейбусі.

– Років 10 не їздив на тролейбусі, а сьогодні приїхав на роботу. На особливому, патріотичному, з українським Кримом! Він курсуватиме у Полтаві за маршрутом «Завод ГРЛ—Південний вокзал».

Зазначимо, пересічні полтавці не в захваті від такого популізму чиновників на проблемах громадського транспорту:

 Український Крим залишився тільки на тролейбусі полтавських чиновників_3

Під час поїздки не обійшлося без популізму на темі європейських цінностей.

– Також для пасажирів цього тролейбуса організували збирання підписів під зверненням громадськості міста до європейської спільноти. У ньому йшлося про підтримку українців у їхньому прагненні і боротьбі за європейські цінності, та головне – за цілісність України – написали присутні в транспорті журналісти.

Завважимо, що європейські цінності чиновники згідно з покладеними на них обов’язками мають впроваджувати конкретними діями. За кілька годин відсутності на робочому місці, Валерій Головко встиг б, наприклад, закупити туалетний папір для станції невідкладної допомоги в Полтаві. Нагадаємо, станція має брак засобів гігієни. Через це робітники швидкої змушені приносити з дому елементарні засоби догляду на кшталт мийних засобів, мила, туалетного паперу тощо. 

БІЛЬШЕ ЧИТАЙТЕ:

Гробові реформи: правда про нищення швидкої медичної допомоги

Така б допомога від посадовців ОДА суттєво наблизила станцію екстреної медичної допомоги до європейських цінностей.

Розписаний транспорт, пофарбована бруківка чи запущені в небо голуби з рук чиновників навряд допоможуть дітям врешті-решт побачити «наш Крим».  

Від піару на псевдопатріотичному тролейбусі європейські цінності на українському ґрунті не впровадяться. Як і Крим не повернеться під контроль України. Такі питання потребують грамотної політики на державному рівні та дипломатичних шляхів вирішення.

Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00